Adria Airways s prenovljenim spletnim mestom

Posodobljeni portal našega letalskega prevoznika z bogatejšo vsebino in tudi v ruščini.

Objavljeno
22. julij 2013 14.46
BRNIK SLOVENIJA 22.9.2011 ADRIA AIRWAYS FOTO UROS HOCEVAR
Silva Čeh, gospodarstvo
Silva Čeh, gospodarstvo

Ljubljana - Adria Airways je vzpostavila prenovljeno spletno mesto, s sodobnejšo obliko in bogatejšo vsebino; med drugim tudi različico v ruskem jeziku.

Prenovljeni portal našega letalskega prevoznika je sedaj še enostavnejši in prijaznejši do uporabnikov, je pa tudi izrazito prodajno usmerjen in zaradi svoje preglednosti uporabnikom omogoča enostavno uporabo in hitrejši dostop do želenih informacij, so prepričani pri Adrii Airways (Adria). Vsebinska novost je predstavitev krajev, kamor leti Adria. Uporabniki tako lahko na enem mestu izvedo vse o izbranem mestu, urniku poletov in ceni.

Med novostmi je tudi različica v ruskem jeziku, saj se za potovanje z Adrio odločajo številni potniki iz Rusije, za katere je Slovenija priljubljena turistična destinacija. V zadnjem čas je na tem trgu zaznati tudi povečan interes po gospodarskem povezovanju s Slovenijo, zato so se v Adrii Airways odločili, da ruske potnike nagovorijo v njihovi materinščini.

Novo spletno mesto bo redno ažurirano, v prihodnje pa bodo dodajali nove aplikacije z izčrpnimi, zanimivimi in uporabnimi podatki. Uvajali bodo nove storitve za potnike, kot so razširitev ponudbe plačilnih sredstev, v kratkem pa načrtujejo tudi postavitev strani B2C (business to customer), s katero si bodo potniki ustvarili svoj uporabniški profil, in postavitev strani B2B (business to business) za poslovne partnerje.

Portal je seveda namenjen obstoječim in potencialnim potnikom Adrie Airways po vsem svetu. Poglavitne teme spletnega mesta ostajajo prodajne informacije in informacije o rezervaciji letalskih kart, večji poudarek pa bo na ugodnih ponudbah in prodajnih akcijah, s katerimi se Adria Airways želi predstaviti kot cenovno dostopni letalski prevoznik.

Prenovljeno spletno mesto, ki je plod dela strokovnjakov Adrie Airways in družbe Innovatif, je narejeno po najnovejših smernicah spletnega oblikovanja.