TV namigi: Melodije morja in sonca in tekma Belgija : Anglija

V Avditoriju bodo izbrali najlepšo poletno melodijo, v Sankt Peterburgu pa se bosta Belgija in Anglija na zelenici udarili za tretje mesto. 
Fotografija: Bernarda Žarn in Lorella Flego Foto Zen
Odpri galerijo
Bernarda Žarn in Lorella Flego Foto Zen

Sobota, 14. julija


Melodije morja in sonca 2018: TV SLO ob 21.00


Slovenija, 2018. Voditeljici: Lorella Flego in Bernarda Žarn. Prenos.

Letos mineva 40 let od prvega festivala Melodije morja in sonca, tokratna prireditev pa je 38., znova jo bo gostil Avditorij v Portorožu. Na festivalu se bodo v naslednjem vrstnem redu predstavili: Steffy, Bogdan, The Plut Family, skupina Proteus, Swing Deal, Mila, Laurylin & Jan Bogatič, Manca Špik, Lea Sirk, Irena Vrčkovnik in MJAV, Klapa Semikantá, Prifarski muzikanti, Ana Štokelj in Kalamari. Nastopajoče bo spremljal festivalski bend. 
Spremljevalni šov program bo letos posvečen Bertiju Rodošku, »očetu« festivala Melodije morja in sonca. Nastopili bodo Oto Pestner, ki je na festivalu slavil kar štirikrat, dvakrat kot izvajalec in dvakrat kot avtor, gledališki igralec Primož Forte, lanskoletni zmagovalec Isaac Palma in Klemen Orter, ki je na festival MMS 2016 prejel tri strokovne nagrade.


Zadnjih pet let: Planet TV ob 20.00

Vikendova ocena: 3


The Last Five Years. ZDA. 2014. Režija: Richard LaGravenese. Igrajo: Anna Kendrick, Jeremy Jordan, Tamara Mintz. Glasbena drama. 94 min.
Obetavni pisatelj Jamie Wellerstein se zaljubi v nadobudno igralko Cathy Hiatt. Njuno romanco spremljamo skozi popevke in glasbene točke. Njene pesmi se začnejo pri razpadu njunega zakona in se časovno pomikajo proti začetku ljubezenske zveze, njegove pa od njunega začetka skočijo na konec.
 

Belgija : Anglija: TVS 2 ob 15.30


Anglija - Panama 6:1 (5:0) Foto Reuters Reuters
Anglija - Panama 6:1 (5:0) Foto Reuters Reuters


Nogomet – SP 2018. Tekma za 3. mesto. Prenos iz Sankt Peterburga.
 

Komentarji: