TV namigi: Podivjani psi, Zgodbe Times Squara, Tednik ...

Na programih Brio in HBO vas čakata premieri dveh serij, v Tedniku na TVS pa si lahko ogledate, kdo so novi obrazi v poslanskih klopeh.

Objavljeno
10. september 2018 00.00
Posodobljeno
10. september 2018 00.00
Podivjani psi - Mad Dog Foto Press
T. R., Vikend
T. R., Vikend

Ponedeljek, 10. septembra


Podivjani psi: Brio ob 21.50 (Premiera)


Mad Dogs. ZDA, 2015. 1/10. Igrajo: Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco, Steve Zahn. Nadaljevanka. 
Štirje prijatelji srednjih let se odpravijo na počitnice v Belize v razkošno vilo skupnega kolega, nepremičninarja Mila. A uživaško razpoloženje prijateljev kmalu usahne, ko odkrijejo, da Milo ni tak, za kakršnega so ga imeli. Ko se zgodi umor, prijatelji odkrijejo temno plat paradiža ...

Gre za priredbo istoimenske angleške serije z zelo preprosto, ponavljajočo se premiso: vsakič, ko se skušajo protagonisti izvleči iz težav, v katere so zabredli, padejo še globlje. In to je največja težava sicer večinoma dobro sprejete serije, saj po udarnem začetku gledalca ne more več tako šokirati. Kar je tudi razlog, da so se ustvarjalci odločili posneti le eno sezono.


Zgodbe Times Squara: HBO 3.00 in 20.00 (Premiera)


The Deuce. ZDA, 2018. 2. sez. 1–3/9. Igrajo: Kevin Breznahan, James Franco, Maggie Gyllenhaal. TV-ser.
Serija govori o legalizaciji in bliskovitem vzponu ameriške pornoindustrije leta 1977. Po zgodnjih uspehih, ko je vodil Hi-Hat in French Parlor, je Vincent zdaj lastnik nove popularne diskoteke Club 366. Njegova punca Abby pa je medtem v Hi-Hat prinesla novo kulturo - punk-rock. Vincentov brat dvojček Frankie ostaja težava.

image
The Deuce Foto Press


Tednik: TV SLO 1 ob 20.00


Slovenija, 2018. Vodi: Jelena Aščić. Aktualno-informativna oddaja.
Maserka, nogometni sodnik in športni plezalec – kdo so novi obrazi v poslanskih klopeh, kaj so po izobrazbi in zakaj je med njimi manj kot četrtina žensk. Za Tednik sta spregovorila žrtev spolne zlorabe v cerkvi in duhovnik, ki je bil obsojen zaradi spolnega napada na otroka. Kako se s spolnimi zlorabami spopada katoliška cerkev pri nas? 90-letni kanadski Slovenec je po vrnitvi v domovino spoznal Slovenijo v najslabši luči.