V četrtek, 9. novembra, ne zamudite ...

Vrača se serija Detektivski par, na TVS bo zadnje soočenje pred volitvami, prilagamo pa tudi današnji namig za Liffe.

Objavljeno
08. november 2017 12.35
M. K., I. H., Vikend
M. K., I. H., Vikend

  • Detektivski par: Fox Crime ob 22.00 (PREMIERA)

Private Eyes. Kanada, 2016. 2. sezona. 1/18. Igrajo: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ennia Esmer. Nanizanka.

Mešanica drame in komedije, v kateri sta svoje moči kot detektivski par združila nekdanji hokejist in zasebna preiskovalka, se vrača z dvodelno drugo sezono.

Shade se je zdaj uradno pridružil Everett Investigations kot Angiejin partner. Kmalu ugotovita, da se glede vodenja posla povsem razhajata: Angie ima raje strateško razmišljanje, Shade pa se takoj vneto loti dela. A kljub temu dobivata vse pomembnejše primere, zaradi katerih se podata v svet avtomobilskih dirk, nepremičninskih poslov, visoke mode in privilegijev zasebnih šol. Generična, a zabavna serija.

Priporočamo še:

  • Volitve 2017: TVS 1 ob 20.05

Slovenija, 2017. Vodita: Manica Janežič Ambrožič in Dejan Ladika. Predvolilno soočenje.

Tri dni pred drugim krogom predsedniških volitev bosta imela Borut Pahor in Marjan Šarec spet možnost nagovoriti volivce. Kako vidita pristojnosti predsednika in kako se opredeljujeta do aktualnih vprašanj? Čaka ju še nekaj posebnih izzivov.

  • Hrvaška : Grčija: TVS 2 ob 20.35

Nogomet. Dodatne kvalifikacije za SP 2018. Prenos iz Zagreba.

  • Zajčja luknja: Planet TV ob 23.35

Vikendova ocena: ★★★★

Rabbit Hole. ZDA, 2010. Režija: John Cameron Mitchell. Igrajo: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller, Tammy Blanchard, Sandra Oh. Drama. 91 min.

Pred meseci sta Becca in Howie izgubila štiriletnega sina. Njun Danny je stekel na cesto za psičkom in najstnik Jason se mu ni mogel izogniti. Howiju se zdi, da Becca poskuša Dannyja izbrisati iz njunega življenja: znebi se oblek, odda kužka, pobriše njegov video in zavrača vsako tolažbo.

  • King Foo: Cirkus, Ljubljana
  • My Baby: Kino Šiška, Ljubljana
  • Goran Krmac kvartet: Kompleks, Ravne na Koroškem
  • Bryan Adams: Arena, Zagreb

 

Vikendov namig za današnji Liffe

  • 120 udarcev na minuto

Vikend bo vsak dan 28. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala priporočal po en film in danes začenjamo bolj zgodaj. 120 utripov na minuto je dobitnik velike nagrade v Cannesu, ljubezenska zgodba o aktivistih za dvig zavedanja o aidsu v zgodnjih devetdesetih. Film je na sporedu ob 11. uri v Kinodvoru. Več o filmu najdete tu.