Mick Jagger na operacijo srca, Stonesi preložili turnejo

Ameriški del turneje No filter bi se moral začeti 20. aprila.
Fotografija: Stonesi so oboževalce prek družbenih omrežij obvestili, da bodo preložili severnoameriški del turneje No Filter. FOTO: Thomas Peter/Reuters
Odpri galerijo
Stonesi so oboževalce prek družbenih omrežij obvestili, da bodo preložili severnoameriški del turneje No Filter. FOTO: Thomas Peter/Reuters

Čeprav bo junija dopolnil 76 let, je novica, da bodo Rolling Stones začetek turneje No Filter preložili zaradi zdravstvenega stanja pevca in frontmana Micka Jaggerja, vseeno nekoliko presenetljiva. Ta se je namreč še lani kot opica zvijal po evropskih odrih in veljal za najbolj fit člana štiričlanske zasedbe, ki skupaj šteje 298 let.

Jagger mora na operacijo srca, zamenjali mu bodo poškodovano srčno zaklopko. Tuje tiskovne agencije poročajo, da bo operiran 5. aprila v New Yorku. Stonesi so oboževalce prek družbenih omrežij že pred dnevi obvestili, da bodo zaradi pevčevih zdravstvenih težav preložili severnoameriški del turneje No Filter, ki bi se moral 20. aprila začeti v Miamiju.

»Vsem oboževalcem v Ameriki in Kanadi, ki imate vstopnice, sporočam, da mi je zelo žal. Res mi ni všeč, da vas moram takole razočarati. Trdo bom delal, da se čim prej vrnem na oder,« je sporočil Jagger, preostali Stonesi pa so mu izrazili podporo in zaželeli hitro okrevanje.





Angleška rock skupina, ki je nastala pred 56 leti, je turnejo nazadnje odpovedala spomladi leta 2014, in sicer zaradi smrti Jaggerjeve zaročenke L'Wren Scott.

Komentarji: