Popevkarska diva na odru Hale Tivoli

Helena Blagne: V soboto bo z gosti nastopila na koncertu z naslovom Ti boš vedno prvi
Fotografija: Helena Blagne – naš sinonim za popevko. Foto Dejan Nikolič
Odpri galerijo
Helena Blagne – naš sinonim za popevko. Foto Dejan Nikolič

Verjetno je Helena Blagne naša največja popevkarska diva, ki napolni tudi največje dvorane. Tako bo v soboto nastopila v ljubljanski hali Tivoli z zanimivimi dosti.

Glasbenica je v svoji 30-letni karieri sodelovala z zelo različnimi glasbeniki. Tokrat bo oder delila z Manco Špik, Raayjem, skupinama Elvis Jackson, Kvatropirci ter njeno spremljevalno zasedbo Sopranos. Občinstvo bo pred Heleninim nastopom ogrevala zasedba Marko Hatlak Band. Mojster na harmoniki, Marko Hatlak, pa se bo Heleni pozneje pridružil na odru tudi kot glasbeni gost.

Helena Blagne bo na tem posebnem koncertu, ko bo nastopila z razširjeno glasbeno zasedbo in novo vizualno podobo, predstavila pesmi z novega albuma, ki ga je napovedala s skladbo Ti boš vedno prvi, po kateri je tudi poimenovala sobotni koncert. Sicer pa je video te pesmi hitro osvojil 1,5 milijona ogledov na Youtubu, skladba pa je dosegla prva mesta na slovenskih radijskih postajah. Helena Blagne velja za najbolj uspešno slovensko pevko vseh časov, saj je doma in po svetu prodala več kot dva milijona plošč, imela pa je več kot 4000 koncertov in nastopov.

Komentarji: