Štirje gongi za štiri Modrijane

Tretja podelitev gonga je ekipo Vikenda peljala v Vevče, kjer smo v studiu radia Veseljak presenetili najbolj popularno skupino leta 2015, Modrijane.

Objavljeno
11. februar 2016 16.08
Teja Roglič, Vikend
Teja Roglič, Vikend

Fantje ob prejemu nagrade niso skrivali veselja, najbolj srečen pa je bil Franjo, saj je to za Modrijane četrti gong, Blaž, Rok in Peter že imajo doma vsak svojega, letos pa bo končno svojega domov odnesel tudi Franjo. Kako je naš podeljevalec gongov Jože Robežnik radijski studio napolnil z baloni in smehom, si lahko ogledate v zgornji videoreportaži.

Modrijani:  dobitniki gonga 
za glasbeno skupino

O podelitvi presenečenja

Franjo: Ta podelitev je bila res nekaj neverjetnega. Všeč mi je, da letos gonge podeljujete na terenu, nisem pa si mislil, da bo to doletelo nas kar sredi intervjuja. Kar naenkrat so se tam pojavili baloni in gong z napisom Modrijani. Več si glasbenik ne more zaželeti.

Blaž: To je četrti gong, a vsak ima večjo vrednost, ker je najteže držati tempo. Tega smo bolj veseli kakor prvega in res hvala, dal nam bo energijo za naprej.

Rok: Zahvalil bi se vsem našim poslušalcem in oboževalcem, da že toliko let vztrajajo z nami in nam dajejo energijo. Kot je rekel Blaž, res je vsako leto teže, treba je snovati nove ideje in se dokazovati.

Peter: Jaz pa bom poslušalcem obljubil, da bomo pridno delali naprej in ne bomo spali na lovorikah. Ravno zdaj smo posneli dve novi pesmi in še naprej bomo ustvarjali za njih.

O tem, ali ima vsak doma svoj gong

Franjo: Jaz sem zadnji v prehrambni verigi, jaz dobim tega (smeh).

Blaž: Mi trije že imamo vsak svojega, zato se je Franjo letos nam zahvalil z besedami: hvala za gong (smeh).