Nova skladba Če to je vse

V četrtek, 10. decembra, bo ob 20.30 v Kinu Šiška, v Ljubljani veliki koncert ob izidu albuma The Best Of Tinkare Kovač, slovenske pop-rock glasbenice iz Primorske.

Objavljeno
27. november 2009 15.33
Anna Omarczyk
Anna Omarczyk
V Kinu Šiška, bo v četrtek, 10. decembra, ob 20.30 koncert ene od najbolj znanih izvajalke iz Primorske Tinkare Kovač. Pevka bo predstavila svojo zbirko uspešnic in novo skladbo Če to je vse. Skladba je ena izmed dveh novih, poleg že poznane Ljubezen je padla z neba.

Tinkara Kovač je slovenska pevka, pop-rock glasbenica, flavtistka, rojena 3. septembra 1978. Je ena najbolj uspešnih, znanih in priljubljenih glasbenic v slovenskem prostoru. Odkril jo je znani primorski skladatelj Danilo Kocjančič, ki ji je skupaj s tekstopiscem Mefom napisal vse skladbe za njen prvenec. Odlikuje se po izjemni glasovni zmogljivosti, virtuoznem igranju flavte, karizmatični pojavi in kakovostnih skladbah. Tudi na mednarodnem prizorišču je vse bolj znana in priljubljena.

Če je to vse, delo producenta Andree F. in Tinkare Kovač, je skladba o hrepenenju, slehernemu človeku poznanemu občutku, ko se vprašamo ali je to, kar smo dosegli, to, kar smo si želeli. Lahko nas obda dvom, da je bilo morda bolje prej, ko je bil cilj še izven dosega. Besedilo nima le osebne ali ljubezenske konotacije (hrepenenje po ljubezni ali celo koncu ljubezni, svobodi), temveč zaobjema tudi hrepenenje po dosežkih, v življenju ali karieri, športu, kjerkoli že ...