Madonna: Weinstein je tudi z mano šel krepko čez vse meje

Pevka je dejala, da je vedela, da je podobno delal s številnimi drugimi ženskami iz sveta zabave.

Objavljeno
06. junij 2019 13.50
Posodobljeno
06. junij 2019 16.24
V intervjuju za New York Times je kraljica popa dejala, da je bil takrat Wienstein poročen in da je bil do nje izjemno spolno spogledljiv. FOTO: Eduardo Munoz/Reuters
L. Z., V. U.
L. Z., V. U.
Pevka Madonna je povedala, da je filmski producent Harvey Weinstein šel z njo krepko čez vse meje, ko sta skupaj delala na njeni turneji, ko je bila stara dobrih trideset let.

V intervjuju za New York Times je kraljica popa dejala, da je bil takrat Wienstein poročen in da je bil do nje izjemno spolno spogledljiv. »Ni me zanimalo,« je dodala. O podrobnostih in o tem, kaj natanko spolno spogledovanje pomeni, ni spregovorila.

Dejala je, da je vedela, da je podobno delal s številnimi drugimi ženskami iz sveta zabave. »Vsi smo to vedeli. Harvey je to lahko storil, ker je imel toliko moči in ker je bil tako uspešen. Njegovi filmi so bili tako dobičkonosni, da so vsi hoteli delati z njim. Tako je bilo to,« je priznala. Zato je bila presenečena, da ga je kljub njegovi moči zrušila kampanja #metoo.

image
Madonna je povedala, da je filmski producent Harvey Weinstein šel z njo krepko čez vse meje, ko sta skupaj delala na njeni turneji leta 1991. FOTO: Don Emmert/AFP


Produkcijska hiša Miramax, ki je bila v lasti Weinsteina in njegovega brata, je distribuirala Madonnin dokumentarec Truth or Dare, posnet leta 1990 na pevkini turneji Blonde Ambition in distribuiran leto zatem. Zunaj ZDA je bil dokumentarec naslovljen In Bed with Madonna oziroma V postelji z Madonno.

Kakšen občutek je imela ob Weinsteinovem padcu? »Končno,« je dodala.