Predstavitvena informacija

Spoznajte atleta, ki vas bo navdušil na vseh terenih

Leto 2021 je za znamko Jeep prav posebno, saj praznuje svoj 80. rojstni dan. Gre za osem desetletij nespornega vodstva v segmentu 4x4, svobode in pustolovščin.
Fotografija: Zunanjost novega modela Jeep Compass ima osvežen videz s še bolj prefinjeno, sodobno obliko, ki je popolnoma prilagojena njegovemu mestnemu značaju. FOTO: Jeep Compass
Odpri galerijo
Zunanjost novega modela Jeep Compass ima osvežen videz s še bolj prefinjeno, sodobno obliko, ki je popolnoma prilagojena njegovemu mestnemu značaju. FOTO: Jeep Compass

Od leta 1941 namreč znamka piše svojo zgodbo o vozilih, ki jih odlikujejo izjemne terenske zmogljivosti, v zadnjih letih pa tudi mestni karakter. In popolnoma prenovljeni Jeep Compass elegantno združuje lastnosti mestne vožnje, hkrati pa ohranja legendarne zmogljivosti, zaradi katerih je Jeep že 80 let vodilna znamka na področju terenske vožnje.
 
Novi Jeep Compass ima prefinjen in prepoznaven slog – ta ostaja zvest oblikovalskim potezam znamke, odlični vozni dinamiki ter bolj dovršeni povezljivosti in varnosti. Vse to je nadgrajeno s priznanim visokozmogljivim štirikolesnim pogonom.

ŽELIM IZVEDETI VEČ
 

Naročnik oglasne vsebine je Avto Triglav d.o.o.