Predstavitvena informacija

Za njim se obračajo pogledi: prestižni avtomobil, ustvarjen za vas

Razkošna eleganca se s pariških modnih brvi seli na slovenske ceste. Intuitivno, prestižno, prefinjeno in inovativno. To je DNK blagovne znamke DS Automobiles.
Fotografija: DS je znamka s tradicijo, znana po svoji avantgardnosti, odličnosti in tehnologiji. Spreobrača uveljavljene stilske zapovedi. Kupcem zato lahko ponudi več. FOTO: DS Automobiles
Odpri galerijo
DS je znamka s tradicijo, znana po svoji avantgardnosti, odličnosti in tehnologiji. Spreobrača uveljavljene stilske zapovedi. Kupcem zato lahko ponudi več. FOTO: DS Automobiles

Ko razmišljamo o pariškem glamurju, si lahko predstavljamo le najboljše, kar nam svet mode lahko prinese: elegantne linije, poudarjeni detajli, izbrani materiali, glamurozni nastop s kančkom ekstravagance, ki se spogleduje s klasičnim pojmom lepote.

In ko to dovršeno estetiko združimo z ustvarjalnostjo, inovativnostjo in bogato avtomobilsko dediščino, dobimo prvovrstno francosko avtomobilistično razkošje. Avtomobilska znamka DS Automobiles je sinonim premijske linije in predstavlja največ, kar si lahko želite od svojega jeklenega konjička.

Več o tem si preberite TUKAJ.
 

Naročnik oglasnega sporočila je C Automobil Import d.o.o.