Bieber bi se tepel

Kanadski pevec Justin Bieber izziva hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisea. Srečanje v oktagonu pod patronatom Colina McGregorja?

Objavljeno
12. junij 2019 20.01
Posodobljeno
12. junij 2019 20.01
Justin Bieber – ko zmanjka izzivov, nastopi izzivanje.
FOTO: Reuters
G. K.
G. K.
Potem ko je v najstniških letih Kanadčan Justin Bieber osvojil glasbeni svet, je ob prehodu v resnejša leta svetovne medije polnil s svojimi škandali. Ljubezenskimi aferami, pa resnejšimi zadevami, odvisnostjo od spolnosti in predvsem drog.

Zdaj, ko naj bi se približno umiril, pa je javnosti vrgel novo kost za glodanje. Precej presenetljivo, saj se zdi, da nikdar ni veljal za izrazitega fizičnega silaka. Kanadčan, ki šteje 25 let, je izzval 56-letnega hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisea. In to v ničemer drugem kot v krvavih mešanih borilnih veščinah.

image
Tom Cruise, prestar za mladeniške šale? FOTO: Shuttesrock


»Želim izzvati Toma Cruisea, da bi se pomerila v oktagonu, Tom, če ne sprejmeš mojega predloga, pomeni, da se me bojiš in sramote ne boš nikdar prebolel!« Za konec Bieber na družabnih omrežjih še vpraša, kdo bi bil dvoboj pevca in igralca pripravljen organizirati.

Tom Cruise na mladeničevo izzivanje ni odgovoril, a zadeva nikakor ni potihnila. Oglasil se je kdo drug kot Irec Conor McGregor, 30-letni nekdanji svetovni prvak mešanih borilnih veščin, poskusil se je tudi v klasičnem boksarskem ringu.

image
Colin McGregor bi rade volje pripravil bizaren dvoboj.
FOTO: Shutterstock


Poleg pesti pa je razvpit predvsem po sila dolgem jeziku in nasilniških škandalih zunaj borilnih aren. McGregor, ki je uradno upokojen, je izjavil, da je dvoboj pripravljen organizirati, ako nanj pristane zvezdnik akcijskih spektaklov sedme umetnosti.

Verjetno ni vnemarno omeniti, da je Cruise znan po tem, da je tudi v šestem desetletju življenja v izvrstni formi in da vse akcijske prizore snema sam, brez skrivanj za kaskaderji. Torej, Bieber ve, kaj dela? Misija nemogoče?