Brad Pitt: dolgi lasje, novo dekle?

Hollywoodski megazvezdnik tudi v času pandemije ni zdržal brez obiskov svoje tesne prijateljice.

Objavljeno
27. maj 2020 14.00
Posodobljeno
27. maj 2020 14.18
V filmu World War Z. je imel tudi daljše, a bolj urejene lase. FOTO: Press Release
56-letni ameriški zvezdnik Brad Pitt je samoizolacijo disciplinirano preživljal v svojem domu v Los Angelesu – z nekaj izjemami. Paparaci so pred njegovim domom namreč večkrat zalotili obiskovalko, ameriško igralko in umetnico Alio Shawkat.

»Veliko se družita. Živita le deset minut narazen, zato Alia do njega pride peš ali se pripelje s kolesom, ko imata oba čas. Njuno druženje je zelo organsko in 'skulirano'«, je neimenovani vir razkril za UsMagazine. »Stoji mu ob strani in mu pomaga pri izbiri umetniških projektov, on pa svetuje njej,« je še razkril anonimni vir.

Kadar ne delata, menda uživata v hitri hrani, kot so burgerji in pice, ali pa se odločita za vožnjo ob obali v enem od Pittovih luksuznih avtomobilov.

31-letno zvezdnico humoristične serije Odbita rodbina sicer že dlje časa romantično povezujejo z nekdanjim soprogom Jennifer Aniston in Angeline Jolie, čeprav si v javnosti nežnosti za zdaj nista izkazovala.

image
Z Jennifer Aniston sta se razšla leta 2005. Vzrok: Angelina Jolie. FOTO: Reuters


Nekateri zato menijo, da sta samo prijatelja, prvič pa so ju skupaj opazili novembra lani. Odtlej sta se skupaj udeležila več zabav in odprtij razstav.

Po ločitvi od Angeline Jolie, s katero sta se razšla pred štirimi leti in uradno ločila lani, so Pitta sicer romantično povezovali tudi z igralko Charlize Theron in oblikovalko Neri Oxman.

Če je Brad v samoizolaciji imel čas za simpatično rjavolasko, pa si ga ni vzel za frizerja. Daily Mail je tako pred kratkim ugotavljal, da zvezdniku lasje segajo že skoraj do ramen in da spominja na čase, ko je kot dolgolasec posnel filmsko uspešnico Jesenska pripoved.

image
Leta 2008 sta Brad Pitt in Angelina Jolie ponosno pozirala na rdeči preprogi, ona pa je bila noseča z dvojčkoma. Danes se videvata na sodiščih. FOTO: Shutterstock


V mestu angelov so Brada fotografi ujeli v pogovoru s Fleajem, basistom rock skupine Red Hot Chili Peppers, s katerim prijateljujeta že od 90. let. Družila sta se ob ogledovanju prestižnega BMW-jevega motorja, bolj kot na svetovna zvezdnika pa sta v zelo sproščenih opravah spominjala na človeka, ki bi jima človek z veseljem podaril par evrov.