Brad Pitt in Jennifer Aniston: stara ljubezen zlepa ne zarjavi

Na nedeljski podelitvi nagrad SAG je več pozornosti sedme sile kot nominiranci in nagrajenci vzbudilo srečanje nekdanjih zakoncev Brada Pitta (56) in Jennifer Aniston (50).
Fotografija: Brad in Jennifer sta ostala prijatelja, njuni stiki pa so menda po Pittovi ločitvi od Angeline Jolie še tesnejši. FOTO: Emma Mcintyre/AFP
Odpri galerijo
Brad in Jennifer sta ostala prijatelja, njuni stiki pa so menda po Pittovi ločitvi od Angeline Jolie še tesnejši. FOTO: Emma Mcintyre/AFP

Brad Pitt je za vlogo v filmu Bilo je nekoč … v Hollywoodu prejel nagrado za najboljšega stranskega igralca in navzočim postregel z zabavnim govorom.

»Bodimo odkriti, vloga je bila težka. Tip, ki se zadeva, si slači srajco in se ne razume z ženo,« se je pošalil na svoj račun in na račun propadlega zakona z Angelino Jolie. Dodal je še, da bo fotografijo, kako sprejema nagrado, dodal na svoj profil na tinderju.

Na rdeči preprogi smo bili priča srečanju nekdanjih zakoncev, ki sta se drug drugega vidno razveselila. Držala sta se za roke, Jennifer Aniston ga je nežno pobožala po prsih, Brad pa je Jennifer prijel za zapestje, preden je odšla.

Na rdeči preprogi smo bili priča srečanju nekdanjih zakoncev. FOTO: Vivien Killilea/AFP
Na rdeči preprogi smo bili priča srečanju nekdanjih zakoncev. FOTO: Vivien Killilea/AFP


Nekoč sta igralca veljala za enega najlepših hollywoodskih parov, skupaj sta bila med letoma 1998 in 2005, ko se je on na snemanju filma Gospod in gospa Smith zaljubil v fatalno Angelino Jolie.

Po ločitvi in razpadu Brangeline leta 2016 (uradno sta se sicer ločila šele lani) namigovanja, da naj bi se Brad spet zapletel z Jennifer, zlepa ne potihnejo. Zvezdnica Prijateljev je bila v vmesnem času poročena z Justinom Therouxom, toda tudi ta zakon se ni obdržal.

Brad Pitt in Angelina Jolie imata skupaj šest otrok, tri biološke in tri posvojene. FOTO: Reuters
Brad Pitt in Angelina Jolie imata skupaj šest otrok, tri biološke in tri posvojene. FOTO: Reuters


Da stara ljubezen še ni popolnoma ugasnila, po poročanju tabloidov dokazuje tudi Bradova reakcija, ko je njegova nekdanja žena prejela nagrado za najboljšo glavno žensko vlogo v seriji The Morning Show. Med njenim zahvalnim govorom pogleda ni odtrgal z zaslona, izvil pa se mu je tudi vzklik navdušenja.

Brad in Jennifer sta ostala prijatelja, njuni stiki pa so menda po Pittovi ločitvi od Angeline Jolie še tesnejši. Zvezdnik se je februarja lani udeležil tudi praznovanja Jenniferinega 50. rojstnega dne.

Preberite še:

Komentarji: