Culkin po 26 letih spet sam doma, le da v oglasu (VIDEO)

Letos je znova zaigral v vlogi, ki mu je prinesla svetovno slavo, le da je kot Kevin nastopil v oglasu za Google voice.
Fotografija: V dneh okoli božiča in novega leta se Culkin pojavlja na TV-zaslonih že vse od leta 1990 kot Kevin McCallister. FOTO: Mike Blake/Reuters
Odpri galerijo
V dneh okoli božiča in novega leta se Culkin pojavlja na TV-zaslonih že vse od leta 1990 kot Kevin McCallister. FOTO: Mike Blake/Reuters

Macaulay Culkin je eden najuspešnejših otroških filmskih igralcev. V dneh okoli božiča in novega leta se pojavlja na TV-zaslonih že vse od leta 1990 kot Kevin McCallister, ki so ga starši, ko so odšli na božične počitnice, nehote pozabili doma. V komediji Sam doma nato dom obrani pred roparjema.



Letos je znova zaigral v vlogi, ki mu je prinesla svetovno slavo, le da je kot Kevin nastopil v oglasu za Google voice.

V njem se Kevin znajde v pametni hiši, ki ima veliko različnih aplikacij. Ustvarjalci oglasa so ustvarja nekatere od najbolj ikoničnih prizorov iz Sam Doma, Culkin denio skače po postelji ali poskuša uporabiti balzam za po britju. Tudi tokrat nima težav z roparjema, le da mu pri tem pomaga Googlov pametni pomočnik.

Danes 38-letni filmski igralec znan tudi po vlogah Kevina v filmu Sam doma 2 ali Izgubljen v New Yorku, princa v Hrestaču in malega premožneža Richarda »Richieja« Richa v Malem bogatašu.

Preberite še:

Komentarji: