Dame in gospodje, gospa Maroney

V soboto sta se v luksuzni vili Belcourt v Newportu na Rhode Islandu poročila z oskarjem nagrajena igralka Jennifer Lawrence (29) in direktor newyorške galerije Gladstone in trgovec z umetninami Cooke Maroney (34).
Fotografija: Z oskarjem, bafto in zlatim globusom ovenčana igralka je izbrala pet let starejšega trgovca z umetninami in galerista. FOTO: Reuters Foto Mario Anzuoni Reuters
Odpri galerijo
Z oskarjem, bafto in zlatim globusom ovenčana igralka je izbrala pet let starejšega trgovca z umetninami in galerista. FOTO: Reuters Foto Mario Anzuoni Reuters

Mediji so o romanci igralke in trgovca z umetninami prvič poročali junija lani, zaročila pa sta se februarja letos. Poleti je Jennifer o svojem izbrancu spregovorila v podcastu Naked with Catt Sadler: »Resnično je, postaja pa celo vedno bolje,« je dejala.

Razložila je, zakaj je sprejela Cookovo snubitev: »Ne vem, začela sem z osnovami, kako se počutim ob njem, ali je dober, je prijazen? Preprosto, on je ta. Vem, da to zveni neumno, toda on je preprosto najboljši človek, ki sem ga spoznala, in zame je velika čast, da bom postala gospa Maroney.«

Na luksuzni poroki se je trlo kakšnih 150 zvezdniških gostov, ki sta jih pred očmi radovedne javnosti (zunaj se je zbralo približno sto Jenniferinih najzvestejših oboževalcev) ščitila velik črn zaslon in umetno rastlinje. Po poročanju revije People je Jennifer usodni »da« dahnila v Diorjevi beli poročni obleki, posuti s kamenčki, lase pa je imela spete v figo.

Med gosti na poroki so bili britanska pevka Adele, ameriške igralke Cameron Diaz, Emma Stone in Ashley Olsen, britanska igralka Sienna Miller s partnerjem, ameriška komičarka Amy Schumer, režiser David O. Russell ter zvezdnica resničnostnih šovov in mama klana Kardashian Kris Jenner.

Na zabavi je igrala skupina The Ruckus, goste pa so razvajali z izbranimi grižljaji. Na poroki so vladali strogi varnostni ukrepi; povabljenci so morali pri vhodu izročiti mobilne telefone, da ne bi posnetki poroke prišli v javnost.

Komentarji: