Druga poroka v dveh tednih

Po poroki v San Franciscu sta si košarkar Pau Gasol in Američanka Catherine McDonnell zvestobo sredi tedna ponovno obljubila v Gironi.
Fotografija: »Najine sanje se nadaljujejo«, je na instagramu zapisal 39-letni Pau Gasol. Foto: Reuters
Odpri galerijo
»Najine sanje se nadaljujejo«, je na instagramu zapisal 39-letni Pau Gasol. Foto: Reuters

Prvič sta se presenetljivo poročila v začetku meseca, a se je pokazalo, da je to bil le prvi del poročnega slavja španskega košarkarja Paua Gasola in Američanke Catherine McDonnell. Poroki v San Franciscu je sledila repriza na Gasolovem »domačem igrišču«. Zvestobo sta si sredi tedna ponovno obljubila v Gironi na gradu Castell d'Empordá iz 14. stoletja, obdanem z nasadi oljk in starodavnimi hrasti. 

»Najine sanje se nadaljujejo«, je na instagramu zapisal 39-letni zvezdnik. »Včeraj smo v moji domovini praznovali najino nedavno potrditev zveze. Sporočam vam, da se počutim kot najsrečnejši človek na svetu.« Seveda se ni pozabil zahvaliti družini in prijateljem, ki jima stojijo ob strani, podpis pod fotografijo pa zaključil z »Ljubim te, Catherine«. Po poročanju El Paísa je Gasol oblekel moder tridelni smoking iz lanu in moherja znane modne znamke, ki ji v oglaševalskih kampanjah večkrat posodi obraz.



Novopečena zakonca sta se pojavila v javnosti pred tremi leti. Poleti 2017 sta odpotovala na Menorco na poroko košarkarskega tovariša Sergia Llulla in Almudene Cánovas, lanske počitnice pa preživela v Kaliforniji in Španiji, kjer sta se nekaj dni zadržala v Kataloniji, Baskiji in na Balearskih otokih. Po dobrih dveh letih zveze sta oktobra na družbenih omrežjih naznanila zaroko.

Catherine McDonnell pri 30 letih dela v finančnem sektorju in je podpredsednica podjetja Guggenheim Partners v Čikagu. Pred tem je Kalifornijčanka delala kot predstavnica za odnose z javnostmi in televizijska novinarka za ABC News.

Preberite še:

Več iz te teme:

Komentarji: