Duhoviti Brad

Hollywoodski zvezdnik na podelitvah nagrad v zahvalnih govorih navdušuje z nabrušenim jezikom. Brad Pitt brije norce tudi na svoj račun.
Fotografija: Po ločitvi od Angeline Jolie se je zvezdniku vrnil smisel za humor. FOTO: PR
Odpri galerijo
Po ločitvi od Angeline Jolie se je zvezdniku vrnil smisel za humor. FOTO: PR

Na nedeljski podelitvi baft je z zahvalnim govorom izstopal dobitnik nagrade za najboljšo stransko moško vlogo, 56-letni Brad Pitt. V njegovem imenu je govor prebrala Bradova soigralka v filmu Bilo je nekoč … v Hollywoodu, Avstralka Margot Robbie.

Povedala je, da bo Brad kipec poimenoval Harry, »ker se že veselim, da ga bom odpeljal nazaj v ZDA«. Pitt se je pošalil tudi na račun brexita in hkrati na svoj račun: »Hej, Britanija, slišal sem, da si sveže samska. Dobrodošla v klubu.«

Mnogi upajo, da bosta zdaj, ko sta spet oba samska, Brad in njegova prva žena, igralka Jennifer Aniston, spet par.
Mnogi upajo, da bosta zdaj, ko sta spet oba samska, Brad in njegova prva žena, igralka Jennifer Aniston, spet par.


Hollywoodski zvezdnik zadnje čase podelitve nagrad izkorišča za svoje duhovite govore, ki so pravi stand-up nastopi v malem. Na podelitvi nagrad SAG se je norčeval iz svojega samskega stana in dejal, da bo fotografijo s prireditve objavil na aplikaciji za zmenke tinder.

O svoji vlogi v Tarantinovem filmu je, namigujoč na nekdanjo ženo Angelino Jolie in njun propadli zakon, povedal: »Moški, ki se zadeva, si slači srajco in se ne razume z ženo. Zelo sem se namučil. Zelo.«

Dejal je tudi, da mame ni mogel pripeljati na zlate globuse, »ker mediji o vsaki ženski, ki stoji poleg mene, napišejo, da hodim z njo«. Iz princa Harryja in megxita se je Pitt (prek Margot Robbie) ponorčeval pred Harryjevim bratom, princem Williamom in njegovo ženo Catherine. Kamere so seveda takoj ujele britanska kraljeva zakonca in nasmešek na obrazu princa Williama je bil zelo kisel.

Igralec se je pošalil na svoj račun, prav tako ni pozabil na aktualno dogajanje. FOTO: Reuters
Igralec se je pošalil na svoj račun, prav tako ni pozabil na aktualno dogajanje. FOTO: Reuters


Številni Pittovi oboževalci držijo pesti, da zvezdnik v nedeljo ponoči domov odnese tudi oskarja in navduši še z enim duhovitim govorom. Načrte mu bodo poskušala preprečiti sama velika imena. Tom Hanks, Anthony Hopkins, Al Pacino in Joe Pesci so namreč nominirani v isti kategoriji, za najboljšega igralca v stranski vlogi.

Komentarji: