Ellen pod plazom kritik zaradi Busha

»Ljudje so si mislili, le zakaj lezbična hollywoodska liberalka sedi ob konservativnem republikanskem predsedniku.«
Fotografija: Ellen DeGeneres kritikom ni ostala dolžna. FOTO: Richard Rodriguez/AFP
Odpri galerijo
Ellen DeGeneres kritikom ni ostala dolžna. FOTO: Richard Rodriguez/AFP

Dallas – Priljubljena ameriška televizijska voditeljica Ellen DeGeneres se je znašla pod plazom kritik, ker si je tekmo lige ameriškega nogometa NFL med moštvoma Dallas Cowboys in Green Bay Packers ogledala z ramo ob rami z nekdanjim ameriškim predsednikom Georgeem Bushem, s katerim nista ravno na istem ideološkem polu.


Sproščeno na tribunah


Kamere so Ellen in njeno soprogo, igralko Portio de Rossi, ujele na tribunah, poleg njiju pa je sedel nekdanji predsedniški par, George in Laura Bush. Četverica je sproščeno kramljala in se šalila, kar je med Elleninimi privrženci povzročilo precej zgražanja. A jim 61-letnica ni ostala dolžna in je svojo plat zgodbe pojasnila v videoposnetku na družbenem omrežju.


Različnost bogati


»Ljudje so bili vznemirjeni. Mislili so si, le zakaj lezbična hollywoodska liberalka sedi ob konservativnem republikanskem predsedniku. Naj pojasnim: z Georgeem Bushem sva prijatelja. Pravzaprav prijateljujem z veliko ljudmi, s katerimi si ne delim prepričanj in nazorov. Različni smo si in to nas bogati,« je razložila Ellen.


Na povabilo lastnikove hčerke


»Zgolj zato, ker se z nekom v vsem ne strinjam, še ne pomeni, da ne moreva biti prijatelja. Ko rečem, bodite prijazni med seboj, ne mislim le na ljudi, ki razmišljajo enako kot vi. Bodite prijazni do vseh,« je še dodala voditeljica, ki se je na stadionu pojavila na povabilo Charlotte Jones, hčere lastnika moštva iz Dallasa Jerryja Jonesa.

Komentarji: