Harry in Meghan sta se preselila v Kalifornijo

Zakonca sta zapustila Kanado in se odpravila v ZDA tik preden so se zaprle meje med državama. 

Objavljeno
27. marec 2020 17.08
Posodobljeno
27. marec 2020 17.08
Princ Harry in Meghan Markle sta že dlje časa načrtovala selitev v Los Angeles. FOTO: Toby Melville/Reuters
J. K.
J. K.
Medtem ko se je v Združenem kraljevstvu zaradi novega koronavirusa življenje skoraj povsem ustavilo, znane osebnosti in vplivni posamezniki, kot sta premier Boris Johnoson in princ Charles pa sta zaradi okužbe morala v izolacijo, tamkajšnji tabloidi spet na dolgo in široko pišejo o princu Harryju (35) in njegovi soprogi Meghan Markle (38).

Zakonca, ki sta na začetku leta odstopila kot ožja člana britanske kraljeve družine in se preselila v Vancouver, sta po poročanju časnika The Sun domnevno zapustila Kanado in se z desetmesečnim sinom Archiejem odselila v Los Angeles. V ZDA naj bi se družina odpravila s privatnim letalom, tik preden so se zaprle meje med državama.Kot je za britanski časnik razkril vir blizu kraljeve družine, je slavni par že dlje časa načrtoval selitev v sončno Kalifornijo, kjer je Meghan odraščala in kjer danes prebiva njena mati Doria Ragland, saj naj bi v ZDA imela več priložnosti za poslovni uspeh. Mlada družina naj bi se naselila v več milijonov dolarjev vredno vilo v soseski v Malibuju. 


Meghan se vrača v igralske vode


V minulih dneh je odjeknila tudi novica, da se Meghan Markle namerava vrniti v igralske vode. Produkcijska hiša Disney je potrdila, da bo kot pripovedovalka nastopila v novem dokumentarnem filmu Elephant. To bo njena njena prva vloga, odkar se je lani poročila s princem.

Številni Britanci pa so nad novo selitvijo slavnega para ogorčeni, Harryju pa so očitali, da se ni vrnil v domovino pomagati svojim rojakom. Njegov oče, princ Charles, se je po pozitivnem testiranju za covid-19 odpravil v grad Balmorad na Škotskem, kjer bo ostal v samoizolaciji .