Hugh Jackman obvlada tudi step

Predstava, v kateri avstralski zvezdnik poje in pleše, je v njegovi domovini ves čas razprodana.

Objavljeno
06. avgust 2019 06.00
Posodobljeno
06. avgust 2019 06.00
Hugh Jackman pravi, da je treba v življenju slediti svojim sanjam. FOTO: Reuters
Hugh Jackman, avstralski zvezdnik, ki je naredil uspešno mednarodno kariero, je že nekajkrat dokazal, da se dobro znajde tako v akcijskih filmih kot tudi v petju in plesu.

Trenutno ga lahko avstralski oboževalci vidijo v živo v predstavi The Man. The Music. The Show. Gre za nekakšno mešanico različnih žanrov, ki prinaša predvsem izvrstno zabavo. V njej Jackman, ki je mednarodni sloves dosegel s filmi Wolverine, Največji šovmen, Logan, Možje X, poje pesmi Franka Sinatre, pleše step na ritme AC/DC in z besedilom zabava občinstvo. Predstave so razprodane, ognjeni krst je že uspešno prestal v Veliki Britaniji, oktobra bo nastopil v Združenih državah Amerike in Mehiki. Le kdo ne bi hotel videti igralca, ki se zna tako uspešno preleviti?

Tudi v novi vlogi je samozavesten in sproščen. Že nekajkrat je dokazal, da je človek mnogih talentov in da sta mu petje in ples prav tako pisana na kožo kot akcijskih prizori. Pred petimi leti je, na primer, je uspešno nastopil v filmskem muzikalu Nesrečniki, pred tremi leti je bil na Broadwayu v predstavi Lepotica in zver samovšečni Gaston.

Britanskemu Guardianu je zaupal, da se je učenju plesa v mladosti odrekel, ker ga je brat zafrkaval, da je reva. In vendar ga je zdaj prav v tej vlogi užitek gledati na odru, so prepričani številni. Sporočilo je preprosto: slediti moraš svojim sanjam, ne glede na to, kar si o tem mislijo drugi.