Irina je oblekla le torbico

Po razhodu z Bradleyjem Cooperjem Irina Shayk osvaja modni svet

Objavljeno
09. september 2019 19.00
Posodobljeno
09. september 2019 20.34
Ruska lepotica se, vsaj kar se posla tiče, res ne more pritoževati.
FOTO: Reuters
U. I.
U. I.
Manekenka in model Irina Shayk, ki se pred tremi meseci razšla z režiserjem in igralcem Bradleyjem Cooperjem, je našla rešitev za krizo, ki jo preživlja v osebnem življenju. Zakopala se je v delo in s prelepimi izzivalnimi fotografijami za modno kampanjo ene od svetovnih modnih hiš marsikoga pustila brez besed.

Triintridesetletna ruska lepotica popolnega videza je v kampanji za blagovno znamko Calvin Klein, Unlocked in #mycalvins, nosila le torbico, in s tem spretno razkrila lepo telo, a zakrila intimne dele. Tudi to jesen je med velikimi modnimi hišami iskan model, saj trenutno med drugim dela še za Burberry, Moschino in H&M. Na tednu mode v New Yorku se je na zabavi, ki jo prireja Harper's Bazaar, pojavila v dvodelnem setu, narejenem iz recikliranega poliestra. Gre za prvo ekološko prijazno linijo te verige, ki jo bodo uradno predstavili šele konec septembra, Irina, ki menda tudi sama prisega na takšno usmeritev, pa ji je naredila odlično reklamo že nekaj dni prej.

Manekenka, ki se je rodila v kraju Jemanželinsk, kakšni dve uri leta oddaljenem od Moskve, se je z nekdanjim partnerjem dogovorila, da bosta naredila vse, da v dobro njune dvoletne hčerke Lee ostaneta v dobrih odnosih. Kljub temu še ni jasno, kje naj bi po novem živeli, saj Irini zaradi manekenske kariere bolj ustreza New York, Bradley pa bi raje ostal v Los Angelesu.

Čeprav sta se Irina in Bradley še na februarski podelitvi oskarjev držala za roke in si ljubeče zrla v oči, je šla njuna zveza kmalu potem narazen. A zdaj je že očitno, da za to res ni bila kriva Lady Gaga, s katero sta se z Bradleyjem med snemanjem filma Zvezda je rojena, zelo ujela.