Kardashianovi se z zadnjo sezono poslavljajo v prihodnjem letu

Od leta 2007 je resničnostni šov V koraku z družino Kardashian člane družine naredil svetovno znane osebe, podjetnice, modne ikone in vplivneže.

Objavljeno
09. september 2020 08.00
Posodobljeno
09. september 2020 08.28
V koraku z družino Kardashian (prva sezona); v zadnji vrsti (od leve): Robert Kardashian Jr., Khloe Kardashian, Kris Jenner, Bruce Jenner, Kim Kardashian; (v ospredju): Kyline Jenner, Kendall Jenner in Kourtney Kardashian. FOTO: E! Network/Courtesy Everett Collection 
Be. B.
Be. B.
Razvpita družina Kardashian-Jenner, ki od leta 2007 gledalce v intime svojega doma spušča v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian (Keeping up with the Kardashians), je v ponedeljek sporočila, da nova, 19. sezona prihaja 17. septembra, tej pa bo prihodnje leto sledila 20., in sicer zadnja sezona, navaja E! (eonline.com), spletna platforma o novicah s sveta zabave, pop kulture in življenjskega sloga.

»S težkim srcem se po skoraj 14 letih in 20 sezonah ter na stotine epizodah poslavljamo od našega resničnostnega šova. Odločili smo se, da končamo to potovanje,« je na svojem instagram profilu v imenu celotne družine sporočila Kim Kardashian West.Kot je zapisala Kim, so »hvaležni za vse gledalce, ki so jih spremljali v vseh teh letih – v dobrih in slabih časih, sreči in solzah, v številnih odnosih in novih članih družine oziroma otrocih. Srčno se bomo spominjali mnogih lepih trenutkov in ljudi, ki smo jih spoznali na tej poti.«

image
Razvpita družina je vedno znala opozoriti nase. FOTO: Angela Weiss/AFP


Zahvalila se je tudi na tisoče posameznikom in podjetjem, ki so bili del njihovega resničnostnega šova, še posebej režiserju Ryanu Seacrestu, ki je, kot je zapisala superzvezdnica Kim, verjel v njihovo družino. Zahvalila se je tudi partnerju E! in produkcijski ekipi Bunay/Murray, ki je nešteto ur dokumentirala življenje Kardashianovih.

V skoraj 14 letih so člani družine Kardhashian-Jenner postali svetovno znane osebnosti. Resničnostni šov jih je popeljal med vplivneže, modne ikone, podjetnike, vmes pa jim je šov uspelo dodatno začiniti z raznimi aferami in pikantnimi podrobnostmi iz njihovega življenja. Nazadnje je nekaj prahu dvignil mož Kim Kardashian, pevec in raper Kanye West, ki je nase opozoril z neprimernimi tviti in domnevno najavo predsedniške kandidature v stanju, ko bi moral na zdravljenje zaradi duševnih motenj, kot so namigovali mnogi.

image
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian in Kim Kardashian. FOTO: Jean-Baptiste Lacroix/AFP


»Brez šova ne bi bila tukaj, kjer sem danes. Tako neizmerno sem hvaležna za vse, ki so gledali naš šov, podpirali mene in mojo družino v zadnjih 14 letih. V koraku z družino Kardashian nas je oblikoval kot osebnosti, vedno bom dolžnica vsem, ki so bili kakor koli zaslužni za to, da se je moja kariera odvila v tej smeri in se je moje življenje za vedno spremenilo,« je zapisala Kim Kardashian.V epizodah, ki so do šeste sezone trajale po 22 minut, od sedme naprej pa so skoraj dvakrat daljše, so gledalci spoznavali življenje ameriško-armenske družine Kardashian-Jenner. Kris Jenner, mati velike družine, se je konec sedemdesetih let poročila z Robertom Kardashianom, starejšim odvetnikom, s katerim sta imela štiri otroke (Kourtney, Kimberly, Khloe in Robert), z njim se je razšla v začetku devetdesetih let in se poročila z olimpijcem Bruceom Jennerjem, zdaj Caitlyn Jenner, ki je transspolna ženska. Prvi mož Kris Jenner Robert Kardashian je za rakom umrl leta 2003.

V šovu so gledalci spremljali zaplete še drugih družinskih članov: Kourtney Kardashian (hči), Kim Kardashian West (verjetno ene najbolj znanih članic njihove družine, prepoznavno po videzu), Khloé Kardashian (hči), Roberta Kardashiana (sin), Kendall Jenner (hči) in Kylie Jener (podjetnica z lastno znamko kozmetike).