Kraljica Bollywooda je vzela Američana

Priyanka Chopra, ena najbolj priljubljenih bollywoodskih igralk, in pevec Nick Jonas, sta se poročila v velikem slogu

Objavljeno
06. december 2018 00.00
Posodobljeno
06. december 2018 11.56
Mladoporočenca sta si večno zvestobo obljubila po kratki, a strastni romanci. FOTO: Reuters
U. I.
U. I.
Za 36-letno indijsko megazvezdnico Priyanko Chopra je življenje, se zdi, en sam presežnik. Ena od najvplivnejših žensk na svetu in najbolje plačanih igralk v Bollywoodu, ki je zaslovela tudi v ZDA, po mnenju oboževalcev živi sanjsko življenje in takšna je bila tudi njena poroka z ameriškim pevcem Nickom Jonasom.

Po kratki, strastni zvezi sta si obljubila večno zvestobo na obredu v indijski državi Radžastan, ki ga je poleg številnih zvezdnikov spremljal indijski premier Narendra Modi. V javnosti so zakrožile poročne fotografije, pospremljene z nekaj sladkimi podrobnostmi, kot je recimo ta, da je nevesta izbrala obleko Ralpha Laurena, v katero je bilo všitih dva milijona bisernih matic, nosila pa je tako dolgo vlečko, da je zanjo moralo skrbeti več ljudi. V nekem intervjuju je povedala, da je bila poročna slovesnost mešanica ver in obredov.

image
REUTERS Razkošna poroka je bila v palači v mestu Jodpur v Radžastanu. FOTO: Reuters


Lepotica, ki so jo leta 2000 okronali za mis sveta, je v Bollywoodu posnela več kot 50 filmov, hkrati je prva indijska igralka, ki je nastopila v ameriški televizijski dramski seriji (Quantico). Njeni starši so bili zdravniki v indijski vojski, pokojni oče kirurg, mama ginekologinja, a zdaj hčeri pomaga voditi producentsko podjetje. Time je Priyanko Chopra leta 2016 uvrstil med 100 najvplivnejših ljudi na svetu, Forbes pa na seznam 100 najvplivnejših žensk.
In ženin? Šestindvajstletni pevec Nick Jonas, doma iz Teksasa, je z bratoma zaslovel v najstniški pop rock zasedbi Jonas Brothers, zdaj pa ima solo kariero.