Lara Gut in Valon Behrami skočila v zakonski stan

»Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da,« je ob poročni forografiji zapisala smučarska zvezdnica. 

Objavljeno
12. julij 2018 13.58
Posodobljeno
12. julij 2018 14.32
Lara Gut je rekla da! FOTO: Jean-Christophe Bott/Ap
STA
STA
Lugano – Romantična osvetljava, lep razgled in mladoporočenca v osrčju slike: švicarska smučarska zvezdnica Lara Gut je danes na instagramu objavila fotografijo svoje poroke s švicarskim nogometnim reprezentantom Valonom Behramijem, ki se je pravkar vrnil z mundiala v Rusiji. Športnima zvezdnikoma je uspelo sredino poroko v Luganu ohraniti v tajnosti.

»Ti in jaz, najini družini in najbližji prijatelji okoli naju, domač občutek ... Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da,« je pod fotografijo v angleščini zapisala Gutova, ki je švicarsko nogometno reprezentanco in svojega zaročenca v živo spodbujala na tekmah v Rusiji.Behrami je pred malo več kot tednom dni s Švico na svetovnem prvenstvu izpadel v osmini finala proti Švedski v St. Peterburgu. Triintridesetletnik ima s prejšnjo ženo dve hčerki, rojeni leta 2009 in 2016. Februarja se je ločil.

Gutova, ki je bila v sezoni 2015/16 skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju, ima tudi bron z olimpijskih iger v Sočiju 2014 v smuku, na svetovnih prvenstvih pa je osvojila tri srebrne in dve bronasti kolajni.