Meghan pred poroko doživlja težke trenutke

Kraljevska poroka leta se zapleta le nekaj dni pred velikim dogodkom.
Fotografija: Harry in Meghan se ne moreta v miru pripravljati na veliki dan. FOTO: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images
Odpri galerijo
Harry in Meghan se ne moreta v miru pripravljati na veliki dan. FOTO: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

London – Zaročenka britanskega princa Harryja, Američanka Meghan Markle, preživlja »zelo osebne trenutke«, so sporočili iz Kensingtonske palače, potem ko je odjeknila novica, da je njen oče, 73-letni Thomas Markle, ne bo pospremil do oltarja, kot je bilo predvideno.

Markle, ki bi moral te dni prvič spoznati svojega bodočega zeta, je le nekaj dni pred poroko sporočil, da ga v London ne bo, kot vzrok pa je navedel zdravstvene težave. Potem ko je utrpel srčni napad, naj bi imel še vedno težave s srcem, je sporočil.

Meghan in Harry »ponovno prosita za razumevanje in spoštovanje gospoda Markla v teh težkih razmerah«, so še zapisali v izjavi za javnost v Kensingtonski palači.

Sodelovanje s paparaci

Nevestin oče je sporočil, da se poroke ne bo udeležil, potem ko se je razvedelo, da je menda s paparaci sodeloval, da so ga fotografirali. Meghanina polsestra Samantha Markle je v ponedeljek priznala, da se je dogovorila s paparaci o fotografijah očeta, kako poskuša obleke za poroko, a je dodala, da so bili njeni in očetovi nameni dobri, saj sta tako le hotela očeta prikazati v bolj pozitivni luči, kot so ga kazali mediji.

Britanski mediji pišejo, da Meghan razume in podpira svojega očeta ter si želi, da bi ga pustili pri miru. Zaradi nastale situacije je tudi princ Harry skrušen, pišejo mediji in dodajajo, da se 33-letni princ krivi za to. »Čuti, da je to cena, ki jo morajo plačati ljudje v njegovem življenju. Želi zaščititi Meghan,« je povedal eden izmed njegovih prijateljev.

Komentarji: