Meghan Markle razkrila, kdaj bo rodila

Nekdanja ameriška igralka bo svojega prvega otroka rodila konec aprila ali v začetku maja.
Fotografija: Njen nosečniški trebušček je iz dneva v dan bolj zaobljen, zato so nekateri nemigovali, da bi se britanski dvor novorojenca lahko razveselil že marca. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Njen nosečniški trebušček je iz dneva v dan bolj zaobljen, zato so nekateri nemigovali, da bi se britanski dvor novorojenca lahko razveselil že marca. FOTO: Reuters

Vojvodinja Susseška je med obiskom kraja Birkenhead kramljala z lokalnimi prebivalci in pri tem izdala, kdaj bo rodila svojega prvega otroka. Navdušenci, ki so se srečali z njo, so povedali, da soproga britanskega princa Harryja naraščaj pričakuje konec aprila ali v začetku maja. Ne ve pa, ali bo rodila dečka ali deklico, saj si z možem želita, da bi bilo presenečenje.  

Kensingtonska palača je oktobra lani sporočila, da vojvodinja letos spomladi pričakuje naraščaj, niso pa sporočili predvidenega datuma poroda. Oboževalci so ugibali, da bi Meghan prvorojenca morebiti lahko povila že marca, saj je njen nosečniški trebušček že precej zaobljen.

Zakonca bosta spomladi postala starša. FOTO: Reuters
Zakonca bosta spomladi postala starša. FOTO: Reuters


Princ Harry in nekdanja ameriška igralka Meghan Markle sta pred oltar stopila maja lani, manj kot pol leta kasneje pa sta javnost razveselila z novico, da pričakujeta naraščaj.

Preberite še:

Komentarji: