Melania Trump: Sem najbolj nadlegovana oseba na svetu

Prva dama ZDA je še povedala, da ne zaupa nekaterim osebam v Beli hiši.
Fotografija: Melania Trump FOTO: Carlo Allegri/Reuters
Odpri galerijo
Melania Trump FOTO: Carlo Allegri/Reuters

»Rečem lahko, da sem najbolj nadlegovana oseba na svetu … ena od njih. Če bi videli, kaj vse ljudje govorijo o meni,« je dejala prva dama ZDA Melania Trump in tako odgovorila, zakaj se tako zavzema za opozarjanje proti spletnemu nadlegovanju.



»Otroke moramo naučiti, kako se obnašati na družbenih omrežjih, da se bodo s tem znali s tem soočati, ko bodo odrasli,« je še dodala v kratkem napovedniku za televizijski intervju na ABC, ki so ga posneli med njenim nedavnim obiskom Afrike.  

Dotaknila se je tudi spolnih zlorab. »Stojim ob strani žensk, a rabijo pokazati dokaze. Ne moreš le reči, 'bila sem zlorabljena' ali 'ti si mi to naredil'. Ker gredo potem mediji včasih predaleč in naredijo zgodbe, ki niso resnične. To pa ni prav,« je dodala. Znano je, da je zagovarjala vrhovnega sodnika Bretta Kavanaugha, ki se je soočil z obtožbami več ženska, da jih je v mladih letih zlorabil.  

Prav tako je povedala, da ne zaupa nekaterim ljudem, ki so bili zaposleni v Zahodnem krilu in da je predsedniku Donaldu Trumpu podala »iskren nasvet« glede njih. »No, nekateri ljudje ne delajo več tam,« je odvrnila na vprašanje, če je Trump kako ukrepal. »Težje je vladati. Vseskozi moraš paziti na svoj hrbet,« je dejala.  

Komentarji: