Melania Trump ve, kaj je res in kaj ni glede Trumpovega varanja

Prva dama ZDA ni osredotočena na afere, ki naj bi si jih privoščil njen mož. 

Objavljeno
12. oktober 2018 21.49
Posodobljeno
12. oktober 2018 22.09
Donald Trump in Melania Trump FOTO: Saul Loeb/AFP
S. S.
S. S.
Melania Trump je zanikala navedbe, da naj bi škripalo v njenem zakonu z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. Poudarila je, da ni zaskrbljena ali osredotočena na domnevne zunajzakonske izlete njenega moža, ker ima veliko pametnejšega dela. V pogovoru za ABC News je izjavila, da velikokrat medijska poročila o njenem zakonu niso bila pravilna.

Na vprašanje, če ljubi predsednika, je odgovorila: »Da, v redu sva.« Trump naj bi si privoščil vsaj dve aferi, odkar je poročen z Melanio. Da sta v tem času spali z njim, trdita pornozvezdnica Stormy Daniels in nekdanja Playboyeva zajčica Karen McDougal.

»To ni moja skrb ali osredotočenost. Sem mama in prva dama in imam veliko pomembnih stvari, o katerih moram razmišljati in delati,« je dejala in dodala: »Vem, kaj je prav, kaj je res in kaj ni.« Zanikala je, da bi govorila s Trumpovim odvetnikom Rudyjem Giulianijem, ki je vseskozi poudarjal, da Melania verjame Trumpu in njegovemu zanikanju afer.

V prvem objavljenem delu pogovora, ki ga je ameriška televizija posnela na njenem obisku Afrike, je Trumpova spregovorila o nadlegovanju in spolnih zlorabah.