Melania Trump ve, kaj je res in kaj ni glede Trumpovega varanja

Prva dama ZDA ni osredotočena na afere, ki naj bi si jih privoščil njen mož. 
Fotografija: Donald Trump in Melania Trump FOTO: Saul Loeb/AFP
Odpri galerijo
Donald Trump in Melania Trump FOTO: Saul Loeb/AFP

Melania Trump je zanikala navedbe, da naj bi škripalo v njenem zakonu z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. Poudarila je, da ni zaskrbljena ali osredotočena na domnevne zunajzakonske izlete njenega moža, ker ima veliko pametnejšega dela. V pogovoru za ABC News je izjavila, da velikokrat medijska poročila o njenem zakonu niso bila pravilna.

Na vprašanje, če ljubi predsednika, je odgovorila: »Da, v redu sva.« Trump naj bi si privoščil vsaj dve aferi, odkar je poročen z Melanio. Da sta v tem času spali z njim, trdita pornozvezdnica Stormy Daniels in nekdanja Playboyeva zajčica Karen McDougal.

»To ni moja skrb ali osredotočenost. Sem mama in prva dama in imam veliko pomembnih stvari, o katerih moram razmišljati in delati,« je dejala in dodala: »Vem, kaj je prav, kaj je res in kaj ni.« Zanikala je, da bi govorila s Trumpovim odvetnikom Rudyjem Giulianijem, ki je vseskozi poudarjal, da Melania verjame Trumpu in njegovemu zanikanju afer.

V prvem objavljenem delu pogovora, ki ga je ameriška televizija posnela na njenem obisku Afrike, je Trumpova spregovorila o nadlegovanju in spolnih zlorabah.

Komentarji: