»Na svet prihaja še en Baldwinček«

Hollywoodska zvezda Alec Baldwin in soproga Hilaria pričakujeta že petega otroka.
Fotografija: Alec Baldwin in 26 let mlajša soproga Hilaria. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Alec Baldwin in 26 let mlajša soproga Hilaria. FOTO: Reuters

Ameriški filmski zvezdnik Alec Baldwin se bo kmalu lahko spet razveselil rojstva otroka. Veselo novico je na instagramu sporočila njegova soproga Hilaria.

»Še vedno je zelo zgodaj … ampak izvedeli smo, da v meni raste majhen človek. Močno bitje srca me je zelo razveselilo, še posebej zaradi izgube, ki sva jo doživela spomladi,« je zapisala pod fotografijo ultrazvoka. Zakonca sta namreč že dlje časa poskušala imeti še enega otroka.



Fotografijo dojenčkovega srčnega utripa je na svojem profilu delil tudi Alec Baldwin. »Navdušen sem, da lahko napišem: uno mas Baldwinito (še en Baldwinček). Bog je dober,« je zapisal ob objavi.

Enainšestdesetletni zvezdnik izhaja iz igralske družine. Njegovi trije bratje (Stephen, William in Daniel) so prav tako slavni igralci. S 26 let mlajšo soprogo imata tri sinove in hčerko, Baldwin pa ima iz zakona s Kim Basinger še 23-letno hčerko Ireland.



Ameriški igralec je bil v zadnjih letih še najbolj znan po upodobitvi predsednika Donalda Trumpa v komični oddaji Saturday Night Live. V svoji bogati karieri je nastopil v filmih, kot so Glengarry Glen Ross, Dvojna igra, Lov na rdeči oktober, Pobeg, Zloba idr.

Komentarji: