Najlepša ženska leta 2018 je Pink

Revija People, ki vsako leto razglasi najlepše ljudi na svetu, je za najlepšo Zemljanko letos razglasila ameriško pevko.
Fotografija: Pink na naslovnici s svojima otrokoma. FOTO: Instagram/People
Odpri galerijo
Pink na naslovnici s svojima otrokoma. FOTO: Instagram/People

Pink, katere pravo ime je Alicia Moore, krasi naslovnico revije People, s katero so jo razglasili za najlepšo, skupaj s svojima otrokoma, šestletno hčerko Willow in 15-mesečnim sinom Jamesonom Moonom.

V intervjuju za revijo je 38-letna Pink odkrito spregovorila, kako jo je starševstvo spremenilo, da je postala bolj ponižna. ​»V moji glavi sem slišati čudovito, potem pa se obrnem in vidim, da so njene oči povsem steklene. Pojma nimam. Bomo videli. Pri starševstvu je tako, da nikoli ne veš, če je tvoja vzgoja pravilna,« je povedala in dodala, da morajo otroci vedeti, »da se lahko zanesejo nate in da jim boš stal ob strani.«

Pink, ki je trenutno na turneji, je od leta 2006 poročena s Careyjem Hartom. Med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres je razkrila, kako se je odzvala na novico, da so jo izbrali za najlepšo žensko na svetu. »Takoj sem se obrnila k osebi, ki je bila z mano v sobi in rekla: Si si kdaj mislil, da je to najboljše, kar se ti lahko zgodi? Sedaj se počutim bolj lepo,« se je pošalila in dodala: »Odločila sem se, da me cel teden, ko bo revija v prodaji, nihče ne sme pogledati neposredno v oči.« Pevka je posebej ponosna na svoj smisel za humor, za katerega pravi, da je ena najboljših stvari pri njej.

Komentarji: