»Največji angel vseh časov« se je poslovil od modnih revij Victoria‘s Secret

Modrooka brazilska supermanekenka Adriana Lima je Victoriin angelček z najdaljšo kariero. Začela jo je leta 1999, včeraj se je, vidno ganjena, poslovila.

Objavljeno
09. november 2018 09.25
Posodobljeno
09. november 2018 09.25
FOTO:  Mike Segar/Reuters
V. U.
V. U.
Brazilska supermanekenka Adriana Lima je pri 37 letih vzela slovo od modnih revij globalno znane modne znamke Victoria's Secret.

Velja za Victoriinega angelčka z najdaljšo kariero. Začela jo je že leta 1999 in odtlej se je skoraj vsako leto vračala na to modno revijo. Včerajšnja je bila že 18., njena zadnja. Od prisotnih se je poslovila vidno ganjena, ob tem so predvajali video, v katerem so jo označili »največjega angela vseh časov«.Kot poroča agencija AP, njeno slovo od revij te znamke modnega perila ne bo ostalo le v spominu prisotnih na včerajšnji na Manhattnu. Posnetek bodo predvajali na televiziji ABC in v kar 190 državah po svetu. Kot je Lima, sicer mati dveh otrok, povedala sedmi sili, jo je tudi ob slovesu dajala trema. »Mislila sem, da bom skozi leta bolj sproščena. Ne, še vedno sem živčna, tako kot je to bilo na moji prvi reviji Victoria's Secret.«

image
AFP FOTO: Timothy A. Clary/AFP


image
FOTO: Evan Agostini/Invision/AP