Navihani otroci zasenčili kraljico (FOTO in VIDEO)

Britanska kraljica Elizabeta II. je slavila častitiljivih 92 let, a so pozornost na paradi ukradli njeni pravnuki.
Fotografija: Bodi tiho, je Savannah Phillips sporočila Georgeu ... FOTO: AFP
Odpri galerijo
Bodi tiho, je Savannah Phillips sporočila Georgeu ... FOTO: AFP

London - V britanski prestolnici je potekala parada, na kateri so slavili rojstni dan Elizabete II., ki se je sicer rodila 21. aprila, a zaradi lepšega vremena rojstne dneve britanskih moranrhov uradno praznujejo junija.

Paradi je sledil prelet letal, ki si ga je britanska kraljeva družina ogledala z balkona Buckinghamske palače. Kot je bilo pričakovati, je prelet najbolj navdušil najmlajše člane družine. Med njimi sta kot ponavadi najbolj izstopala otroka princa Williama in Kate Middleton, ki pa jima je tokrat nekaj pozornosti ukradla Savannah Phillips, vnukinja princese Anne, Williamove tete.

Savannah se je na balkonu očitno dobro zabavala v družbi princa Georgea, a je imela v nekem trenutku njegovega klepetanja dovolj in je igrivo z roko prekrila usta tretjemu v vrsti za britanski prestol.

George, ki bo julija dopolnil pet let, sicer velja za bolj sramežljivega, a je bil nad letali navdušen. Dobro razpoložena je bila tudi njegova triletna sestrica Charlotte. Ljubljenki Britancev, ki je njihova srca dokončno osvojila pred bolnišnico, v kateri se je konec aprila rodil njen bratec Louis, ko je veselo mahala zbranim fotografom, se je na balkonu pripetila manjša nerodnost, saj ji je spodrsnilo. Triletnica je planila v jok, a jo je hitro potolažila mama Kate in princesa je kmalu veselo mahala in se smejala.



Komentarji: