Nicole Kidman ve, kaj je brezpogojna ljubezen

Njena odrasla posvojena otroka sta - tako kot oče Tom Cruise - člana scientološke cerkve
Fotografija: Priznanje za karierne dosežke je prišlo v prave roke - Nicole Kidman. FOTO: Danny Moloshok/ Reuters
Odpri galerijo
Priznanje za karierne dosežke je prišlo v prave roke - Nicole Kidman. FOTO: Danny Moloshok/ Reuters

Igralki Nicole Kidman so včeraj v Hollywoodu podelili priznanje za igralske dosežke, revija Time pa jo je letos uvrstila med 100 najvplivnejših osebnosti na svetu. Čeprav zasebno življenje v skrbnih odmerkih deli z javnostjo – po ločitvi od Toma Cruisa je zdaj že 12 let menda srečno poročena z novozelandskim pevcem Keithom Urbanom –, o nekaterih stvareh le redko govori.

O njenih hčerah iz drugega zakona, desetletni Sunday in osemletni Faith Margaret, ni veliko znanega, saj ju starši nočejo izpostavljati. Še bolj skrivnostna je igralka o otrocih iz prvega zakona, 25-letni Isabelle in 23-letnem Connorju, ki sta ju posvojila s Cruisom. Po ločitvi se je zavila v molk, niti besede ni rekla o otrocih in scientologiji, katere goreč pripadnik je Cruise. Ker v javnosti v vseh teh letih niso zakrožile fotografije mame v družbi starejših otrok, se je ustvaril vtis, da so stiki med njimi pretrgani.

V nedavnem intervjuju za avstralski časnik Who je Nicole Kidman naposled le spregovorila tudi o tem. »Zelo sem zaščitniška do njiju. Moram varovati naš odnos. Vem pa 150-odstotno, da bi za svoja otroke dala življenje.« Prvič je omenila tudi dejstvo, da sta otroka člana scientološke sekte: »Odrasla sta. Sama lahko sprejemata odločitve. Odločila sta se za scientologijo in moja materinska naloga je, da ju imam rada.« Dodala je, da si želi biti »vzor tolerance« vsem svojim otrokom in da je naloga staršev, da izkazujejo potomcem brezpogojno ljubezen.

Komentarji: