Novo dno Johnnyja Deppa

Ameriški tabloid Globe je nedavno poročal, da bo slavni igralec Johnny Depp zaradi intenzivnega pijančevanja mrtev do božiča.

Objavljeno
20. november 2019 11.55
Posodobljeno
20. november 2019 12.24
Igralec se je septembra letos udeležil filmskega festivala v Benetkah. FOTO: Reuters Foto Reuters
A. R. K.
A. R. K.
Po pisanju rumenega medija je igralec Johnny Depp po burni ločitvi povsem na tleh in se od vodke, ki jo pije iz kavne skodelice, ne loči niti na družabnih dogodkih. 

Njegovi prijatelji naj bi bili izjemno zaskrbljeni zanj in naj bi resno dvomili, da bo dočakal božič. Anonimni vir blizu igralca je komentiral: »Varnostniki so ga morali podpirati, da se je sploh držal na nogah.« Nek drugi anonimen vir je razkril, da se je Depp v nekem hotelu pritoževal nad hotelsko sobo, potem pa je izbruhnil: »Ni pomembno, tako ali tako jo bom razsul.«

Tabloid ne navaja, za kateri dogodek ali hotel je šlo in mnogi so Globe že obtožili, da si s senzacionalističnim poročanjem zgolj dviga naklado, saj je bil igralec pred dvema tednoma na otvoritvi nekega kazinoja na Floridi videti v odlični formi.

Bolj verodostojna je informacija, da se je igralec razšel s 24-letno rusko plesalko Polino Glen. Nazaj v rodni Sankt Peterburg naj bi jo iz Los Angelesa odgnala medijska pozornost, ki je je Johnny deležen po ločitvi od igralke Amber Heard, ki ga je leta 2016 obtožila fizičnega nasilja. Polina Glen se je z Deppom romantično zapletla aprila letos in se hitro preselila v njegovo stanovanje, par pa je menda načrtoval celo poroko.

V težkih časih zvezdniku ob strani stojijo zvesti oboževalci. Ti so pričeli s peticijo zbirati podpise, naj Amber Heard umaknejo s projekta Aquaman 2, saj naj bi bila v resnici ona tista, ki je zlorabljala igralca. Kot piše v peticiji, naj bi bila Heardova nasilna že do svoje nekdanje partnerice Tasye van Ree.