Novozelandska ministrica povila sina

Julie Anne Genter se je na porod v porodnišnico odpravila kar s kolesom.
Fotografija: Julie Anne Genter je po 42 tednih nosečnosti s svojim partnerjem Petrom Nunnsom prikolesarila v porodnišnico, ker je bil lep dan in v avtomobilu ni bilo dovolj prostora za vse FOTO: AP
Odpri galerijo
Julie Anne Genter je po 42 tednih nosečnosti s svojim partnerjem Petrom Nunnsom prikolesarila v porodnišnico, ker je bil lep dan in v avtomobilu ni bilo dovolj prostora za vse FOTO: AP

Novozelandska ministrica za ženske Julie Anne Genter, ki je skupaj s partnerjem v porodnišnico prišla kar s kolesom, je povila sina.

»Presrečna sporočava, da se je najin sin rodil popoldan ob 18.03, tehta pa skoraj 4,3 kilograma. Dolgo časa sva čakala na porod, ampak ko se je začelo, je šlo hitro. Hvaležna sva osebju bolnišnice, ki so zagotovili čudovito nego, neverjetno izkušeni babici, ki naju je ves čas podpirala ter najinim čudovitim prijateljem in družini. Vsi ste bili tako radodarni,« je na družbenem omrežju zapisala novopečena mamica, ki načrtuje tri mesece porodniškega dopusta, v tem času pa namerava delati tudi od doma.



Genterjeva je rodila v isti porodnišnici kot 38-letna premierka Jacinda Ardern, ki je postala mamica junija, na delo pa se je vrnila ta mesec.

Preberite še:

Komentarji: