Pamela Anderson petič nadela poročni prstan

Po tridesetih letih je ljubezen med njima ponovno oživela. Včeraj sta se v zasebnem krogu poročila 52-letna Pamela Anderson in 74-letni filmski producent Jon Peters.

Objavljeno
21. januar 2020 18.15
Posodobljeno
21. januar 2020 19.15
Za Pamelo Anderson je to peti zakon. FOTO: Charles Platiau/Reuters
Be. B.
Be. B.
Pamela Denise Anderson, zvezdnica Obalne straže, se je v svojem 53. letu petič spustila v zakonsko življenje, danes poroča Hollywood Reporter. Njen izbranec je 22 let starejši filmski producent Jon Peters, najbolj znan po filmu Flashdance, The Witches of Eastwick in Batmanu.Poročila sta se včeraj v zasebnem krogu v Malibuju v Kaliforniji. Kot navaja omenjena stran, sta se danes novoporočenca videvala pred tridesetimi leti, ko jo je Peters spoznal v Playboyevem dvorcu. Par pa se je ponovno začel videvati pred kratkim.
»Lepe dekleta so vsepovsod, lahko bi se odločil drugače – vendar sem si 35 let želel le Pamelo,« je povedal Pamelin mož Jon Peters.Dodal je, da je ob njej divji, a v dobrem smislu. Pravi, da mu je navdih in da jo varuje in streže tako, kot si zasluži.
Prav tako je dejal, da Pamela nikoli ni v celoti videla svojega potenciala kot umetnica. »V njej se skriva veliko več, kot je videti le na zunaj, sicer je ne bi tako ljubil«.

Tudi za Jona Petersa je to že peti zakon. Poročen je bič z igralko Lesley Ann Warren, imel je afero z Barbro Streisand, katero je spoznal na snemanju komedije For Pete's sake. Poročen je bil tudi s producentko Christine Forsyth-Peters, ki se skupaj z njunima hčerama Caleigh in Skye udeležila včerajšnje poroke.

Andersonova je včeraj na twitterju objavila svojo fotografijo, ob kateri je napisala 'ljubezen je v zraku'.Andersonova je bil med drugim poročena z rock zvezdnikom Tommyem Leejem, s katerim ima dva odrasla sinova, country rokerjem Kidom Rockom in podjetnikom Rickijem Salomonom. Med njenimi zadnjimi nekdanjimi partnerji je bil francoski nogometni zvezdnik Adil Rami.

image
Pamela Anderson in Rick Salmon. FOTO: ARHIV