Pevec zgubil glavo, morda bo tudi milijone

Prvi mož težkometalne skupine Iron Maiden Bruce Dickinson,v objemu petnajst let mlajše inštruktorice fitnesa.

Objavljeno
04. november 2019 18.01
Posodobljeno
04. november 2019 18.01
Nezvesti frontman. FOTO: Youtube
G. K.
G. K.
Pevec legendarne težkometalne glasbene skupine Iron Maiden, 61-letni Bruce Dickinson, je izgubil glavo. No, Britancu ni nič hudega, misli in čustva mu je zapeljala inštruktorica fitnesa Leana Dolci, ki je od frontmena mlajša poldrugo desetletje.

Dickinson se zaradi ljubezni utegne znajti v ločitvenem kaosu, morda se bo moral odpovedati polovici svojega premoženja, ocenjenega na 50 milijonov evrov. Polovica bo šla njegovi, no ja, boljši polovici Paddy Bowden, s katero sta poročena trideset let in imata tri otroke.

Med njima je dokončno počilo že lansko leto, ko se je Dickinson odselil iz skupnega domovanja, vendar zakonca še nista vložila zahteve za ločitev. Situacija pa je, trdijo poučeni, povsem razvidna in le še vprašanje časa je, kdaj bo uradno končana tridesetletna skupna pot Brucea Dickinsona in Paddy Bowden.

Mojstrica fitnesa Leana Dolci je velika oboževalka Iron Maidenov in jih je na koncertih spremljala malone desetletje in se tudi zbližala z družino Dickinson. Očitno se je zbližala usodno.

Leta 2015 so Dickinsonu odkrili raka na grlu v tretjem stadiju, med bojem z boleznijo pa mu je soproga s tremi otroki na njihovem domu v zahodnem Londonu ves čas stala ob strani. Leta 2017, ko je bolezen premagal, je najtežja leta svojega življenja popisal v knjigi.

Dickinson je vsestranski možak, kantavtor, scenarist, sabljač, pilot, podjetnik, skladatelj, televizijski voditelj in unikaten težkometalski vokal.

Ob zapletih ljubezenskega trikotnika se je Bowdenova umaknila v Južno Ameriko, nezvesti soprog pa s 15 let mlajšo ljubimko živi v Parizu.