Pravljice je očitno res konec – Bradley in Irina vsak svojo pot

Ali je za ločitev kriva Lady Gaga, ni znano. 

Objavljeno
07. junij 2019 08.35
Posodobljeno
07. junij 2019 11.10
Nasmeh je bolj grenak. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
A. I.
A. I.
Očitno je res konec. Igralec Bradley Cooper in manekenka Irina Shayk naj bi se namreč po štirih letih zakona zares razšla, poročajo tuji mediji. Štiriinštiridesetletni Bradley in triintridesetletna Irina sta menda sicer trdo delala, da bi rešila zakon, a so bile »nepremostljive razlike« očitno res nepremostljive. Ali je imela pri razhodu kaj zraven tudi Lady Gaga, ni znano. Predstavnika obeh zvezdnikov namreč ne dajeta uradnih izjav.

Igralec, ki je bil za uspešnico Zvezda je rojena letos nominiran za oskarja, se je z manekenko začel sestajati spomladi leta 2015. Razmerje sta precej časa skrivala pred javnostjo, pa tudi kasneje sta svojo zasebnost držala zase. To je bila predvsem Irinina želja.

»Veliko mojih prijateljic svojo intimo deli z javnostjo na družbenih omrežjih. Vse skupaj je precej javno. Občudujem jih in mislim, da je to odlično, a gre za osebno odločitev,« je dejala Irina. »Moje delo zahteva nenehno prisotnost v soju medijskih luči, zato pa je moja zasebnost zgolj moja. Srečna sem, da sem se tako odločila.«

image
Lady Gaga in Bradley Cooper sta zapela pesem Shallow iz filma Zvezda je rojena. FOTO: Reuters


Paru se je v zakonu rodila hči Lea. »Neverjetna je. V njej pogosto opazim svojega očeta. Ne morem verjeti, da bom to priznal, a velikokrat se zalotim, da jo gledam pri igri in vzkliknem: 'Oče?' Tako zelo mu je podobna,« pravi Cooper.

Cooperjev oče je umrl leta 2011 po dolgi bitki z rakom na pljučih. 

Lansko leto je bilo za Bradleyja Cooperja eno izmed najbolj prelomnih, saj je žel svetovno slavo z vlogo v večkrat nagrajenem filmu Zvezda je rojena. V njej je zaigral ob Lady Gaga in takoj so se začeli pojavljati namigi, da se med njima plete več kot prijateljstvo. To sta zanikala, a glede na oskarjevski nastop in kemijo, ki je švigala med njima, zaman. »Bradley ves svoj prosti čas preživi z družino. Z Irino Leo pogosto peljeta ven, veliko so na plaži. Lepo se imajo skupaj,« je za tuje medije povedal njun skupni prijatelj.

Očitno je z idilo zdaj kljub vsemu konec.