Prijatelji v televizijski seriji in zasebno, zdaj tudi na Instagramu

Jeniffer Aniston ima odslej svoj profil na Instagramu, kjer je delila svoj prvi selfi ponovno združene ekipe iz kultne serije Prijatelji.
Fotografija: Tudi po 25-ih letih še vedno prijatelji. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tudi po 25-ih letih še vedno prijatelji. FOTO: Instagram

50-letna ameriška igralka Jeniffer Aniston je zagotovo tista, ki večkrat poskrbi, da ljubitelji kultne serije Prijatelji nanje ne pozabijo. Anistonova, v seriji Rachel Green, se je pridružila družbenem omrežju Instagram in na njem objavila prvo fotografijo: ponovno združeno ekipo šestih prijateljev iz te kultne serije iz devetdesetih let.



Anistonova pa ni edina, ki skozi leta skrbi, da tudi več kot deset let po koncu predvajanja serije gledalci še vedno 'živijo' v družbi Prijateljev. Tudi Courteney Cox, v seriji Monica Geller, je pred kratkim na instagramu objavila selfi, ki z nostalgijo obuja čas na Prijatelje. Ti so danes še vedno nasmejani, z nekaj srebrnimi lasmi, a - sodeč po fotografijah, še vedno nerazdružljiva ekipa.  Kot pišejo tuji mediji, se nekateri oboževalci že sprašujejo, ali morebiti ta selfi napoveduje ponovno vrnitev serije.



Septembra je sicer minilo natanko četrt stoletja, odkar je televizijska hiša NBC prvič predvajala televizijsko serijo Prijatelji. Ustvarili so jo Kevin Bright, David Crane in Marta Kauffman, na sporedu pa je bila do leta 2004.
 
Ta humoristična nanizanka prikazuje odnose med šestimi prijatelji (igrali so jih David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox in Jennifer Aniston), ki živijo na Manhattanu v New Yorku. Serija prikazuje komične in romantične pripetljaje skupine prijateljev, starih med dvajsetim in tridesetim letom, v New Yorku. »Zgodba govori o seksu, ljubezni, odnosih, karieri ... v življenjskem obdobju, ko je vse mogoče, zato je to zelo vznemirljivo, hkrati pa tudi strašljivo,« je pisalo v napovedniku.

Preberite še:

Komentarji: