Ramosova velika andaluzijska poroka

Sergio Ramos in Pilar Rubio se bosta poročila jutri v seviljski katedrali.

Objavljeno
14. junij 2019 22.47
Posodobljeno
14. junij 2019 22.59
Par se bo poročil po sedmih letih razmerja. Foto: Reuters
G. Z.
G. Z.
Po sedmih letih razmerja, treh otrocih in več nogometnih naslovih bosta jutri tudi uradno potrdila zvezo kapetan Reala Sergio Ramos in televizijska voditeljica Pilar Rubio. Pri izbiri kraja poroke so očitno prevladale nogometaševe andaluzijske korenine, saj si bosta 33-letni Ramos in osem let starejša Pilar Rubio obljubila večno zvestobo v impozantni seviljski katedrali.

Na poročno slavje naj bi par povabil okoli 500 ljudi. Kakopak med njimi ne bodo manjkala zveneča nogometna imena: Realov predsednik in magnat Florentino Pérez, trener Zinedine Zidane, nekdanji soigralci Jesús Navas, Roberto Carlos, Raúl González in David Beckham ter reprezentančni tovariši Sergio Busquets, Jordi Alba in Gerard Piqué s Shakiro.

Par je zažugal gostom s serijo pravil. Ljubitelja telesnih poslikav sta se domislila, da v katedralo ne bo mogoče vstopiti brez začasne tetovaže s podobo samoroga in neprenosljive identifikacijske številke, dekleta in ženske sta prosila, naj si ne nadenejo belih, črnih, rdečih, oranžnih, zelenih in rožnatih oblačil. Na svatbo sta prepovedala vstop mladoletnim, svatje pa bodo morali pustiti doma telefone in druge pametne naprave, s katerimi bi lahko ovekovečili slavje (za morebitne klice v sili naj bi bila na voljo posebna soba). Par je naprosil goste, naj ne nosijo daril in raje nakažejo denar človekoljubni organizaciji. Upati je, da njuna nadaljnja pot ne bo ujeta v tako toga pravila in da se bo zibala v tonih AC/DC, ki naj bi po poročanju španskih medijev na željo neveste za dober milijon evrov zabavali svate.