Razkošna zabava za polnoletnega prvorojenca

Najstarejši sin nogometnega zvezdnika Davida in modne oblikovalke in nekdanje članice zasedbe Spice Girls Victorie, Brooklyn Beckham, je prejšnjo sredo praznoval 21. rojstni dan, v soboto zvečer pa sta mu starša organizirala razkošno zabavo.

Objavljeno
09. marec 2020 14.05
Posodobljeno
09. marec 2020 14.17
Brooklyn s staršema Victorio in Davidom, ki sta velikodušno razvezala mošnjiček. FOTO: Reuters
Zabava je potekala kar v njihovi sedem milijonov evrov vredni družinski rezidenci s šestimi spalnicami in šestimi kopalnicami v Cotswoldsu in je stala 100.000 funtov oziroma 114.000 evrov.

Zbrane goste, med katerimi so bili tudi Brooklynovo dekle, igralka in model Nicola Peltz (25), njegova mlajša brata Romeo (17) in Cruz (15) ter sestra Harper (8), je zabaval priljubljeni raper Stormzy, Brooklyn pa je podrobnosti iz praznovanja velikodušno delil s sledilci na družbenih omrežjih.

Na zabavi sta bila tudi Victorijina kolegica iz skupine Spice Girls Emma Bunton in Davidov najboljši prijatelj Dave Gardner.

Prešerno razpoložena sta bila na zabavi njegova zvezdniška starša. Victoria (45) in David Beckham (44) sta namreč plesala do šestih zjutraj, v javnost pa so pricurljale fotografije plesa, med katerim nekdanji zvezdnik angleške izbrane vrste svojo soprogo nič kaj sramežljivo grabi za zadnjico, odeto v oprijete usnjene hlače.

Na zabavi so nazdravljali s penino BB, poimenovano po slavljencu, mastili pa so se z jagenječjimi zrezki in čokoladnim ganachem. Zabava je potekala pod markizami pred družinsko rezidenco, ki so jih postavili za ta namen.

Zabava je postregla tudi z dokazom, kako dobro se je Brooklynovo dekle vklopilo v družino. Nicola je namreč zavzela plesišče skupaj s taščo Victorio in objavila fotografijo s pripisom »Učim se od kraljice osebno«. Z Brooklynom sta par šest mesecev, pred njo pa je prijateljeval z ameriško igralko Chloë Grace Moretz ter s francosko manekenko in pevko Sonio Ben Ammar