Razkrila datum poroke

Rafael Nadal in María Francisca Perelló sta, poroka je bila v zraku že več mesecev, za enega največjih dogodkov v življenju izbrala letošnji 19. oktober.
Fotografija: Nadal in Perellóva sta skupaj že 15 let. Foto: Reuters 
Odpri galerijo
Nadal in Perellóva sta skupaj že 15 let. Foto: Reuters 

Španski športni zvezdniki letos drug za drugim naznanjajo poroko. Po nogometašu Sergiu Ramosu, ki se je junija poročil s televizijsko voditeljico Pilar Rubio, in košarkarju Pau Gasolu, ki je zvestobo pred kratkim obljubil Američanki Catherine McDonnell, je datum velikega slavja razkril še teniški igralec Rafael Nadal.

Številka dve moškega tenisa in María Francisca Perelló sta, poroka je bila v zraku že več mesecev, za enega največjih dogodkov v življenju izbrala letošnji 19. oktober. Slovesnost naj bi pripravila na razkošnem posestvu Sa Fortalesa na severu Mallorce, od koder sta. V kraju blizu mesteca Pollença so se že vzeli valižanski nogometaš Garath Bale in Emma Rhys-Jones ter košarkar Rudy Fernández in manekenka Helen Lindes.

Nadal in Perellóva, spoznala sta se prek njegove sestre, sta skupaj že 15 let. Pred dobrim letom sta se zaročila v Rimu, za letošnjo jesen pa nedavno napovedala poroko. Mary, kot jo kliče bodoči mož, je v Španiji študirala menedžment in se kasneje preselila v London, kjer je delala za znano marketinško podjetje, ki sodeluje tudi z Nadalom. Enaintridesetletnica je trenutno zaposlena v fundaciji zmagovalca 18 turnirjev za veliki slam, je poročalo spletišče Infobae.

»Seveda nameravam ustvariti družino. Obožujem otroke in rad bi, da bodo moji otroci delali, kar jim bo všeč,« je pred časom za revijo ¡Hola! povedal 33-letni Nadal. Par sicer o svojem razmerju kot tudi o podrobnostih poroke ne želi govoriti. Za zdaj je znano le, da naj bi na svatbo povabila okoli 500 gostov, poleg velikih športnih imen pa naj bi, so zapisali v El Paísu, na Mallorco prišel tudi zaslužni španski kralj Juan Carlos.

Preberite še:

Komentarji: