Šesti otrok za mladega papeža

47-letni britanski igralec Jude Law bo kmalu še šestič postal oče.

Objavljeno
20. maj 2020 11.45
Posodobljeno
20. maj 2020 12.29
Jude z ženo na lanskem teniškem turnirju v Wimbledonu. FOTO: Reuters
Paparaci so dokaz, lepo zaobljeni trebušček njegove nove žene, 32-letne Phillipe Coan, s katero sta se poročila lani, v objektive ujeli med sprehodom zakoncev v vzhodnem Londonu.

Zvezdnik filma Sherlock Holmes in nadaljevanke Mladi papež ima tri otroke, 23-letnega Raffertyja​, 19-letno Iris in 17-letnega Rudyja iz zakona z igralko Sadie Frost, s katero sta se ločila leta 2003. Hčerka Sophia se je rodila v razmerju z modelom Samantho Burke, Ada pa v razmerju s pevko Catherine Harding.

Jude Law je v začetku leta predstavnikom sedme sile razkril, da je »noro zaljubljen« v 32-letno psihologinjo in poslovno motivatorko in da ne bi imel nič proti še kakšnemu otroku.

»Otroke obožujem, torej sem absolutno za še kakšnega, zakaj ne? Zelo srečen sem, da sem z osebo, v katero sem noro zaljubljen. Ideja, da bi imel še več otrok, je preprosto čudovita. Presrečen sem, da sem z nekom, s komer se zabavam kot še nikoli prej v življenju,« je dejal.

Razkril je tudi, kako deluje njuno razmerje: »Imamo neverjetno stabilno, zdravo, čudovito družinsko okolje, ki vključuje tudi moje otroke, ki so že mladi odrasli, mlajši pa preprosto prinašajo veselje in ogromno zabave.«

Lawa so v družbi sedanje soproge v javnosti prvič opazili na literarnem festivalu Hay leta 2015. Poročila sta se lani v Londonu, tri mesece po razglasitvi zaroke. Neimenovani prijatelj para je za Daily Mail povedal: »S Phillipo sta skupaj blaženo srečna in izredno vesela, da se bo njuna družina povečala. Vsi nestrpno pričakujejo novega družinskega člana.«