Severina: Ne dovoli mi obiskati sina

Srbski poslovnež Milan Popopovič hrvaški pevki ne dovoli obiskati otroka zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen/delo
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen/delo

»Namesto sina so me pred poslopjem čakali varnostniki, on pa se ni oglasil niti potem, ko sem mu zvonila na hišni zvonec in poslala sporočilo na mobilni telefon,« je v pogovoru za Jutarnji list pojasnila hrvaška estradnica Severina Kojić, ki je prepričana, da je njen nekdanji mož Milan Popović izkoristil nevarnost okužbe s koronavirusom, da bi ji preprečil videti sina Aleksandra. Osemletni deček namreč že od novembra lani živi pri očetu, vse odkar je hrvaška sodnica Tea Golub dodelila skrbništvo Popoviću. 

Sedeminštiridesetletna Severina je dejala, da se je srbski poslovnež Popović v domačem Beogradu odločil za samoizolacijo, ker sta na začetku marca bila s sinom na smučanju v Avstriji, ki je ena od evropskih držav s številnimi okuženimi. Za vse, ki so iz Avstrije prišli v Srbijo, je obveznih 28 dni samoizolacije. 


Prepoved je nesmiselna


»Nekdanji soprog mi je sporočil po elektronski pošti, da je samoizolacija nujna, saj sva oba starša bila v tujini. Jaz sem se na začetku marca odpravila za en dan v Švico, on pa trdi, da je bil takrat v Avstriji, kar sem šele pred kratkim izvedela,« je povedala Severina in dodala, da se ji prepoved snidenja s sinom zdi absurdna, saj naj bi ga videla še dvakrat po tem, ko se je vrnila iz tujine.

»Če bi Milana Popovića zares skrbelo za zdravje svojega otroka, bi ostal v Zagrebu in se z menoj posvetoval, lahko bi mi tudi povedal, da je bil na dopustu v Avstriji.«

Preberite še:

Komentarji: