Slačifant nič več reva

Hollywoodski zvezdnik Channing Tatum se je po petih letih vrnil v oddajo V divjini z Bearom Gryllsom.

Objavljeno
05. februar 2020 11.32
Posodobljeno
05. februar 2020 11.53
Zvezdniški tandem se je tokrat odpravil v norveško pokrajino Gloppedalsur, kjer je moral Tatum prestati urjenje po metodah vojne mornarice ZDA. FOTO: Ben Simms/National Geographic
L. Z.
L. Z.
Zaslovel je v vlogi slačifanta, nato je igral nerodnega policista, ki ni znal govoriti z mehiškim naglasom, Tarantino ga je postavil za vodjo morilske tolpe. Čeprav mu kritiki večkrat očitajo, da je zgolj privlačen, ne pa tudi dober igralec, je Channing Tatum v zadnjem desetletju močno zaznamoval Hollywood. Pred kratkim se je vrnil – k Bearu Gryllsu. Pri bržčas najslavnejšem mojstru preživetja je prvič nastopil pred petimi leti, ko sta skupaj pohajkovala po kalifornijskem nacionalnem parku Yosemite. »Mogoče je v Hollywoodu res faca, vendar pri meni bo imel samo en poskus – brez kaskaderjev,« je tedaj v kamero vpil Grylls, preden sta vstopila v helikopter, iz katerega sta kasneje s saltom nazaj skočila v jezero.

Tokrat sta se odpravila v norveško pokrajino Gloppedalsur, kjer je moral Tatum prestati urjenje po metodah vojne mornarice ZDA. Med drugim je moral tri minute trenirati v ledeno mrzli vodi in dokazati, ali v tem času hladna (p)ostane tudi njegova glava – ali lahko trezno razmišlja v ekstremnih okoliščinah.

»Sanja se mi ne, kako se bom odrezal. Vem samo, da možgani včasih ne delujejo najbolje, če je zunaj premrzlo,« je povedal filmski igralec, preden sta se z Gryllsom podala v reko. Po treningu je bil zadovoljen: »Nekaj časa nisem bil prepričan, ali bom zdržal, saj me je zelo zeblo. Na filmskih snemanjih v teh primerih običajno vskoči kaskader, zaradi česar se počutim kot reva. Zato sem vesel, da ga tokrat ni bilo.«Bear Grylls v oddaji V divjini z Bearom Gryllsom od leta 2014 gosti filmske zvezdnike – pri njem so nastopili Cara Delevingne, »Stotnica Marvel« Brie Larson, Kate Winslet, Zac Efron, Ben Stiller … pa tudi druge slavne osebnosti, denimo nekdanji ameriški predsednik Barack Obama in košarkar Shaquill O'Neal.