Tokrat daleč od običajnega dolgčasa (FOTO in VIDEO)

Pogledali smo na rdečo preprogo letošnje podelitve emmyjev. Kdo je izstopal in kdo bi moral zamenjati stilista?
Fotografija: O Tracee Ellis Ross in njeni obleki se je naveč govorilo na tokratnjih emmyjih. FOTO: Valerie Macon/AFP
Odpri galerijo
O Tracee Ellis Ross in njeni obleki se je naveč govorilo na tokratnjih emmyjih. FOTO: Valerie Macon/AFP

Čeprav praviloma velja, da podelitev televizijskih nagrad emmy ne prinaša modnih presežkov, je bilo letos drugače. Modni kritiki se strinjajo, da je bilo kar nekaj zvezdnic, ki so na rdeči preprogi navdušile in postavile visoka merila za prihajajoče podelitve nagrad v Hollywoodu.

Tokratne emmyje so zaznamovali drzni modni dodatki, barve in nakit, veliko perja ter veliko volumna. Ena najbolj drznih pri svojem izboru je bila zvezdnica serije Black-ish Tracee Ellis Ross, ki je požela tudi največ pozornosti in odobravanja. Odločila se je za obleko modne znamke Valentino v ciklamni barvi z naborki ter dokazala, da najlepše obleke večera niso nujno klasične oprijete obleke in da tudi intenzivne barve delujejo na rdeči preprogi, če jih le znaš nositi.



Še ena, ki je navdušila z živimi barvami, je bila v mavrično obleko modnega oblikovalca Prabala Gurunga odeta Tiffany Haddish. Igralka, ki se je razveselila nagrade v kategoriji gostujoče igralke v komediji, se je tudi tokrat v barvah eritrejske zastave poklonila dediščini pokojnega očeta. In dokazala, da ni pomembna le obleka, ampak tudi, kako jo nosiš in kako se v njej počutiš.



Na drugi strani je z minimalistično belo obleko Solace London očarala Kristen Bell, ki so jo modni kritiki primerjali z boginjo. Tudi Scarlett Johansson je za ta večer izbrala belo obleko iz bleščic. Sama na prireditvi ni bila med nominiranci, ampak kot spremljevalka svojega partnerja Colina Josta, gostitelja večera. S svojim izborom je zasenčila marsikatero drugo zvezdnico. Še ena zvezdnica, ki je izbrala belo, je bila Jessica Biel v obleki modne znamke Ralph & Russo. Z možem Justinom Timberlakom sta bila tudi razglašena za enega najlepših parov večera.

Tiffany Haddish je očitno uživala v svoji obleki. In prav zaradi te sproščenosti so bili mnogii navdušeni nad njo, čeprav jih obleka ni prepričala. FOTO: Jordan Strauss/AP
Tiffany Haddish je očitno uživala v svoji obleki. In prav zaradi te sproščenosti so bili mnogii navdušeni nad njo, čeprav jih obleka ni prepričala. FOTO: Jordan Strauss/AP


Med tistimi, ki so jih modni kritiki pohvalili, so še zvezdnica Igre prestolov Emilia Clarke v črno-rožnati obleki Dior Couture, Alexis Bledel v »sanjski pastelni obleki« z dekoracijo z metulji modne znamke Delpozo, Angela Sarafyan v obleki Christiana Siriana, ki ji je pripadla krilatica za najbolj »princeskasto« obleko, Thandie Newton v rožnati obleki znamke Brandon Maxwell in Penelope Cruz v Chanelovi beli obleki z resicami.



In potem so tu še tisti, ki so imeli pri izbiri večerne toalete nekoliko manj sreče oziroma niso navdušili modnih kritikov. Najpogosteje se na seznamu pojavlja zvezdnik podcastov in televizijskih parodij Jonathan Van Ness s svojim prozornim pulijem, manekenka Chrissy Teigen, ki so jo primerjali z zvezdnicami iz limonad v 80. letih prejšnjega stoletja, Claire Foy, katere obleko modne znamke Calvin Klein so nekateri primerjali z rjuhami, Mandy Moore, ki je imela obleko, »kot bi se sparila robot in morska deklica«, in Jenifer Lewis, ki pa je – njej v bran – v Nikejevih oblačilih merila na sporočilno vrednost.

Izbor nekaj najlepše in najslabše oblečenih zvezdnikov si lahko ogledate v zgornji galeriji.

...
...


Jenifer Lewis je imela politično sporočilo. FOTO: Matt Winkelmeyer/AFP
Jenifer Lewis je imela politično sporočilo. FOTO: Matt Winkelmeyer/AFP

 

Preberite še:

Komentarji: