Umrl je Jerry Stiller, oče slavnega Bena Stillerja

Ameriški komik, ki je bil znan tudi po vlogah v humorističnih serijah Seinfeld in Domače kraljestvo, je umrl naravne smrti.
Fotografija: Jerry Stiller se je rodil leta 1965 v New Yorku. FOTO: Lucas Jackson/Reuters
Odpri galerijo
Jerry Stiller se je rodil leta 1965 v New Yorku. FOTO: Lucas Jackson/Reuters

V 93. letu starosti se je poslovil komik in igralec Jerry Stiller. Kot je na družbenih omrežjih sporočil njegov sin, zvezdnik Ben Stiller, je priljubljeni komik, ki je bil med drugim znan tudi po vlogi očeta Georgea Costanze v humoristični seriji Seinfeld, umrl naravne smrti. »Bil je čudovit oče in dedek, predan soprog ženi Anne, s katero sta bila v zakonski zvezi 62 let. Zelo ga bomo pogrešali. Rad te imam, oče,« je na twitterju zapisal Ben Stiller. 



Jerry Stiller se je rodil kot kot Gerald Isaac Stiller leta 1927 v New Yorku. Poleg vloge Franka Costanze v kultni seriji Seinfeld je slovel tudi po vlogi Arthurja Spoonerja v humoristični nanizanki Domače kraljestvo. Ob sinu Benu Stillerju je zaigral tudi v filmih, kot so Zoolander, Zoolander 2, Vroči pregon in Sedem dni skomin.

Na začetku kariere sta z zdaj že pokojno ženo Anne Meara ustvarila priljubljeni komični dvojec Stiller in Meara. Nastopila sta v številnih televizijskih oddajah, kot je The Ed Sullivan Show.

Komentarji: