V novem filmu Pirati s Karibov bo zaigrala Margot Robbie

Zvezdnica bo nadomestila Johnnyja Deppa, ki je vdihnil življenje karizmatičnemu piratu Jacku Sparrowu, po katerem je akcijska pustolovščina slovela.

Objavljeno
29. junij 2020 15.25
Posodobljeno
29. junij 2020 15.25
Margot Robbie je nazadnje nastopila v vlogi superjunakinje Harley Quinn. FOTO: Mike Blake/Reuters
J. K.
J. K.
V kinodvorane prihaja nov film iz priljubljene franšize Pirati s Karibov, tokrat pa si bo gusarske škornje obula avstralska igralka Margot Robbie. 29-letna zvezdnica bo nastopila v glavni vlogi, v celovečercu pa bodovse pomembnejše vloge imele ženske igralke.

Projekt je trenutno v zgodnji fazi razvoja, po pisanju portala Entertaiment pa gre za zgodbo, ki ni povezana s predhodnimi filmi. Scenarij piše britanska scenaristka Christina Hodson, ki je sodelovala pri filmu Ptice roparice in fantastična osamosvojitev Harley Quinn (2020), v katerem je v naslovni vlogi prav tako nastopila Robbiejeva.


Natrpan urnik


Zvezdnica bo tako nadomestila ameriškega igralca Johnnyja Deppa, ki je vdihnil življenje karizmatičnemu piratu Jacku Sparrowu, po katerem je akcijska pustolovščina tudi slovela. 57-letni Depp je doslej nastopil v vseh nadaljevanjih Piratov, nazadnje pa smo ga lahko videli v Salazarjevem maščevanju (2017), ki sicer velja za finančno najmanj uspešnega med dosedanjimi petimi filmi.

Margot Robbie je nazadnje nastopila v vlogi superjunakinje Harley Quinn v Pticah roparicah, trenutno pa je na snemanju filma The Suicide Squad, ki ga režira James Gunn. Nastopila bo tudi ob Christianu Baleu in Michaelu B. Jordanu v filmu American Hustle režiserja David O. Russlla.