Beyoncé vojvodinji Meghan: Vajin otrok je čudovit!

Včerajšnja britanska premiera Levjega kralja je svoj vrhunec dosegla s srečanjem glavne igralke Beyonce in Meghan Markle. Ni težko uganiti, o čem sta se največ pogovarjali.
Fotografija: Meghan Markle, Beyoncé, princ Harry, and Jay-Z –  čimprej se morajo domeniti za dvojni zmenek, so zapisali v enem od medijev. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Meghan Markle, Beyoncé, princ Harry, and Jay-Z –  čimprej se morajo domeniti za dvojni zmenek, so zapisali v enem od medijev. FOTO: AFP

Meghan Markle, Beyoncé, princ Harry in Jay-Z so se končno vsi skupaj srečali v živo. Zgodilo se je včeraj, na britanski premieri filma Levji kralj, ki so ga posneli po animiranem filmu iz leta 1994. Beyonce je v njem posodila glas 'glavni igralki', levinji Nali, obenem pa je tudi avtorica pesmi z naslovom Spirit, ki jo je prejšnji teden v javnost poslal Disney in jo bodo uvrstili tudi na zgoščenko glasbe s filma.

Britanski princ Harry in vojvodinja Meghan sta poskrbela za dodatni blišč britanske premiere <em>Levjega kralja</em>. FOTO: AFP
Britanski princ Harry in vojvodinja Meghan sta poskrbela za dodatni blišč britanske premiere Levjega kralja. FOTO: AFP
Ameriška glasbenica se je pred slabim tednom dni že pojavila na rdeči preprogi ob ameriški premieri filma v Los Angelesu, in to skupaj s svojo sedemletno hčerko Blue Ivy, včeraj pa je bila na britanski izredno vesela podpore številnih slavnih gostov. Med njimi je bil Elton John z možem Davidom Furnishem pa igralec Seth Rogen z ženo, prav tako igralko Lauren Miller, najbolj srčno pa je Bey sprejela Harryja in Meghan, enega najbolj slovitih britanskih parov, saj se že zaradi njune udeležbe na premieri veliko več govori o povsem svežem, skoraj dve uri dolgem filmu, ki ga je režiral režiser Jon Favreau, in bo zdaj gostoval po kinodvoranah širom po svetu.

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta si sicer sploh prvič po rojstvu malega Archieja privoščila prosti večer, elegantno opravljena pa sta dogodku zagotovila še dodatni blišč. Seveda ni manjkalo fotografskih bliskavic in na široko odprtih ušes, ko so se vsi štirje srečali in poklepetali. »Vajin otrok je tako čudovit!« je menda izrekla Beyonce in ta stavek že od včeraj zvečer odmeva po medijih, prav tako njene besede ob slovesu: »Rada vaju imam!« Svoje je dodal tudi slavni reper Jay-Z: »Najboljši nasvet, ki vama ga lahko dam, je, da si vedno vzemita tudi čas samo za vaju.« Z Bey to že dobro vesta, saj imata poleg Blue Ivy še dveletna dvojčka, deklico Rumi in sina po imenu Sir, in prav o naraščaju sta se menda mladi mamici največ pogovarjali, tako da ni znano, kakšno je Meghanino mnenje o remaku zgodbe, ki govori o rojstvu prihodnjega kralja. Kritiki mu niso najbolj naklonjeni, čep da je popolna kopija prvenca in ne ponudi nič novega, medtem ko nekateri hvalijo vrhunsko grafiko, ki naj bi mejila že na resničnost, spet drugi pa oporekajo ravno temu – da so živali tako »resnične«, da zato na njihovih obrazih umanjkajo čustva, tista, zaradi katerih se je film izpred 25 let tako usedel v srca ljudi.

Beyonce pred tednom dni na ameriški premieri Levjega kralja. FOTO: AFP
Beyonce pred tednom dni na ameriški premieri Levjega kralja. FOTO: AFP
No, pozitivnih čustev med četverico Bey-Jay-Meghan-Harry včeraj ni manjkalo, menda je bilo medsebojno naklonjenost težko spregledati, danes pišejo spletni mediji. V Oprahmagu so zapisali celo, da bi se morala para čim prej dogovoriti za dvojni zmenek, saj da bi se najverjetneje res dobro ujeli. Znano je sicer, da je Meghan že dolga leta velika Beyoncéjina oboževalka, kar je pogosto dala vedeti tudi na svojih družabnih omrežjih, je pa ameriški zvezdniški par letos februarja tudi Meghan izkazal svojo naklonjenost, saj sta se ob prejemu nagrade brit za najboljši tuji bend – skupaj nastopata pod imenom The Carters (kakršen je njun priimek) – v zahvalnem videu pojavila s portretom Meghan v ozadju. Izhajala sta iz njunega videospota singla Ape Shit (z albuma Everything is Love), kjer na steni visi portret Mone Lise, zamenjan z Meghan, temnopolto članico v kraljevi družini. S tem sta pri podeljevanju britanskih nagrad poskrbela za svojevrstno sporočilno presenečenje.



Komentarji: